Wpis z mikrobloga

Jaką dietę pudełkową polecacie na jeden miesiąc w #gdansk? Standardowa, bez udziwnień tylko żeby była smaczna. Lekki poślizg wyszedł z kuchnią, a muszę się już przeprowadzić¯\(ツ)/¯

#dietapudelkowa #dieta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Charlton: Chyba najlepiej popatrzeć na https://dietly.pl/ po opiniach - bo każdemu coś innego będzie pasować
Ja od paru miesięcy korzystam z NTFY głównie ze względu na wybór menu i jakość - bo np. taka sama opcja w Vikingu mi kompletnie nie podchodziła
  • Odpowiedz
@Charlton: na pewno nie brokuł w ostatnim czasie. strasznie sie pogorszylo. maja takie fale, że pare msc super, a potem gorzej jak psie żarcie.
  • Odpowiedz
@fabek a ja wlasnie niedawno zaczalem z brokulem. Zaczalem od diety sport i byla naprawde bardzo smaczna dlatego dzieil mnie twoj komentarz. Jednak od tego tyg zmienilem na diete slim standard, bo przed swietami chcialem troche przygolgowac, to ta dieta nowa jakby nie od tej samej firmy. Jedzenie bardzo jalowe, smaki przefiltrowane. Ogolnie nie smaczne. Ty zmieniales diete czy fiagle na jednej i na tej jednej takie zmiany zauwazales?
  • Odpowiedz