Wpis z mikrobloga

powiedzial typ co myśli, że Wikipedia jest dobrym źródłem wiedzy xd

Na pewno lepszym źródłem dla definicji słowa niż kodeks karny gdzie są definicje prawne, ale spokojnie nie wymagam od Ciebie żebyś umiał odróżnić xD

@re_connect: Gdzie to wycieranie podłogi? Tyle naobiecywałeś, a teraz jak ta typiara z mema co "się trochę wstydzi" xD
@23kulpamens i w kontekście zawiadomienia do prokuratury na degenerata brauna i oskarżenia o "zbrodnie", zastosowanie ma właśnie kodeks karny xd

Aż mi wstyd, że prowadzę dyskusje z takim intelektualnym gównem xd

Wracaj do budy najlepiej i oszczędź sobie kompromitacji xd
@re_connect: debilu, w pierwszym poście odnosiłem się do słów wypowiedzianych przez babę pilnującą Menory, a nie o wyroku sądu ani o konsekwencjach prawnych. Pomyliłeś się i teraz rżniesz głupa. xD

Wstydź się ile chcesz, a nawet więcej. Gdzie to wycieranie podłogi, ja się pytam. xD No gdzie? Jeśli wydaje Ci się że działa na mnie odwołanie do wstydu tak jak na Ciebie, to tak Ci się tylko wydaje. Czekam dalej xD
@23kulpamens No i ta baba miała rację, bo to co zrobił ten degenerat to była właśnie zbrodnia xd

Chyba trzeba ci to rozrysować konfiarski gimbusie, bo coś czuję, że inaczej nie zrozumiesz xd

No cóż, jesteś tak prymitywny, że nawet nie wiedz kiedy wycierają tobą podłogę xd to jest cechą najniższych, bezrozumnych warstw społecznych.

Gdybyś miał choć odrobinę godności to byś przyznał, że się wygłupiłeś i uniknąłbyś ośmieszenia. A tak wszyscy widzą,
@23kulpamens fajnie, że dałeś przykłady kilku zbrodni, czyli czynów zagrożonych kara pozbawienia wolności powyzej 3 lat, popełnionych umyślnie. To własnie potwierdza definicję, którą ci wkleiłem. I co w związku z tym? XD

#!$%@? musi być życie, gdy się nie rozumie czytanego tekstu. Współczuję. Choć sam fakt, że potrafisz czytać zasługuje na pewne uznanie. To sporo jak na konfiarza xd
@re_connect: Nie wiem jak można być tak głupim żeby patrzeć na definicję rozbitą na konkretne przypadki co jest definiowane przez prawo jako zbrodnia i tego nie rozumieć. Powinni Cię w zoo pokazywać, albo wpisać do słownika jako definicję. Jak sam napisałeś, parafrazując Ciebie, nawet nie wiesz kiedy jest wycierana Tobą podłoga xD

Mi nie musisz współczuć, zostaw je dla siebie. To nie jest kilka przykładów, tylko wymienione wszystkie przypadki które prawo
@23kulpamens hahahahaha czyli ty myślisz, że tam są wymienione wszystkie zbrodnie, jakie przewiduje kk? XD ło #!$%@?... jesteś głupszy niż myślałem xd

Ps. Wiesz, że jak zrobisz grubszy wałek na vacie to to też jest zbrodnia? Czy jest wymieniona na liście? XD

Nie wiem jak głupim trzeba być, żeby widząc listę przykładów uznać, że to są wszystkie przypadki jakie istnieją XD mówiąc, że masz IQ gówna chyba cie trochę przeceniłem... xd
@re_connect: No rozumiem co tu jest napisane, ale Ty ewidentnie nie xD Praca domowa dla Ciebie. OSTROŻNIE! Może Cię przerosnąć. xD Dowiedz się dlaczego tzw. "zbrodnia vatowska" nie jest zbrodnią właściwą w rozumieniu prawa i dlaczego każdy poważny autor pisze te słowa w cudzysłowie albo dodaje przedrostek "tzw.". Jak już skończysz to przestań wycierać sobą podłogę, bo aż żal patrzeć.

Dodam tylko że termin "zbrodnia vatowska" został ukłuty dla takich debili
@23kulpamens przypomnij nieuku, jaką karą jest zagrożona ta tzw. Zbrodnia vatowska? Xd a jak już przypomnisz, to spójrz na paragraf 2. ze screena xd

Potrafisz połączyć kropki? Jak się uda to pochwal się xd a do tego czasu - do budy.
Wycieranie sobą podłogi przez @re_connect odcinek 2137, aż żal patrzeć.

Weźmy najpierw tą Twoją definicję zbrodni i połączmy z karą za to co zrobił Braun i połączmy kropki.

Przeszkadzanie publicznemu wykonywaniu aktu religijnego lub obrzędom żałobnym (art. 195) § 1. Kto złośliwie przeszkadza publicznemu wykonywaniu aktu religijnego kościoła lub innego związku wyznaniowego o uregulowanej sytuacji prawnej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Jak chcesz to podciągnąć pod