Aktywne Wpisy
Krafcuu +126
Cześć,
Mam zamiar kupić piekarnik. Kwota którą posiadam to 2500 zł. Używał go będę do podstawowych czynności. Czasem jakiś placek. Czasami jakiś kurczak itp. Oczywiście chciałbym najlepsza jakość za najniższą cenę he he. Nie potrzebuje jajkach super funkcji typu samooczyszczenie. Jak najbardziej energooszczędny. #piekarnik #pytanie #porada #zakupy #mediaexpert
Mam zamiar kupić piekarnik. Kwota którą posiadam to 2500 zł. Używał go będę do podstawowych czynności. Czasem jakiś placek. Czasami jakiś kurczak itp. Oczywiście chciałbym najlepsza jakość za najniższą cenę he he. Nie potrzebuje jajkach super funkcji typu samooczyszczenie. Jak najbardziej energooszczędny. #piekarnik #pytanie #porada #zakupy #mediaexpert
daeun +191
Nie ma lepszej reklamy dla elektromobilności jak samochód elektryczny, który pali sie tuż obok drzwi wejsciowych do salonu sprzedaży. The future is now, old man xDD
#bekazlewactwa #motoryzacja #samochody #heheszki #mercedes
#bekazlewactwa #motoryzacja #samochody #heheszki #mercedes
Pani Żydówka też nieźle odklejona, nie tylko Braun jest szurniety xD
#polityka #sejm #heheszki #afera
Na pewno lepszym źródłem dla definicji słowa niż kodeks karny gdzie są definicje prawne, ale spokojnie nie wymagam od Ciebie żebyś umiał odróżnić xD
@re_connect: Gdzie to wycieranie podłogi? Tyle naobiecywałeś, a teraz jak ta typiara z mema co "się trochę wstydzi" xD
Aż mi wstyd, że prowadzę dyskusje z takim intelektualnym gównem xd
Wracaj do budy najlepiej i oszczędź sobie kompromitacji xd
Wstydź się ile chcesz, a nawet więcej. Gdzie to wycieranie podłogi, ja się pytam. xD No gdzie? Jeśli wydaje Ci się że działa na mnie odwołanie do wstydu tak jak na Ciebie, to tak Ci się tylko wydaje. Czekam dalej xD
Chyba trzeba ci to rozrysować konfiarski gimbusie, bo coś czuję, że inaczej nie zrozumiesz xd
No cóż, jesteś tak prymitywny, że nawet nie wiedz kiedy wycierają tobą podłogę xd to jest cechą najniższych, bezrozumnych warstw społecznych.
Gdybyś miał choć odrobinę godności to byś przyznał, że się wygłupiłeś i uniknąłbyś ośmieszenia. A tak wszyscy widzą,
Dalej czekam na wycieranie podłogi. Zaraz sobie pomyślę, że nawet tego nie potrafisz albo że nawet wody z wiadra byś się nie umiał napić xD
#!$%@? musi być życie, gdy się nie rozumie czytanego tekstu. Współczuję. Choć sam fakt, że potrafisz czytać zasługuje na pewne uznanie. To sporo jak na konfiarza xd
Mi nie musisz współczuć, zostaw je dla siebie. To nie jest kilka przykładów, tylko wymienione wszystkie przypadki które prawo
Ps. Wiesz, że jak zrobisz grubszy wałek na vacie to to też jest zbrodnia? Czy jest wymieniona na liście? XD
Nie wiem jak głupim trzeba być, żeby widząc listę przykładów uznać, że to są wszystkie przypadki jakie istnieją XD mówiąc, że masz IQ gówna chyba cie trochę przeceniłem... xd
Jednak nie chce mi się już uczyć konfiarskiego gimbusa. Zeby zamknac tę dyskusje, masz tu po prostu przepis prawa i wracaj do budy troglodyto xd
Dodam tylko że termin "zbrodnia vatowska" został ukłuty dla takich debili
Potrafisz połączyć kropki? Jak się uda to pochwal się xd a do tego czasu - do budy.
Weźmy najpierw tą Twoją definicję zbrodni i połączmy z karą za to co zrobił Braun i połączmy kropki.
Jak chcesz to podciągnąć pod
Nie wycieraj tak mocno sobą podłogi, bo ją na wylot przetrzesz xD
Nie zaspij jutro do szkoły. Może akurat będą lekcje czytania xd
Dobrze że zrozumiałeś, że jedyne co Ci pozostało to trochę mi poubliżać, grzeczna zielonka xD