Aktywne Wpisy

annlupin +21
no hej cotam uwas
źródło: annlupin20250517
Pobierz
skrogg +4
Takie dziwadło znalazłem. Co z tym zrobić?
źródło: a-bottle-of-skenderbeu-skenderbeg-brandy-gjeroj-kastrioti-kantina-AN10YC
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin20250517
Pobierz
źródło: a-bottle-of-skenderbeu-skenderbeg-brandy-gjeroj-kastrioti-kantina-AN10YC
PobierzWykop.pl
*Post skierowany do osób które już startowały*
Co jedliście jako ładowanie przed zawodami? Wiem że trzeba n----------ć się jak najwięcej węgli ale zastanawiam się czy jeśli pójdę w totalną skrajność i w-------e kilo jakiegoś syfu nie zmuli mi to totalnie żołądka. Z rana pewnie wlecą jakieś tosty potem to wiadomo żelki w ilości hurtowej, dostałem że wskazówkę żeby pić soki przez cały czas trwania zawodów ale dziwne mi się to wydaje więc chętnie poczytam jak to wyglądało u bardziej doświadczonych kolegów
Wcale nie trzeba się n----------ć węgli i to w----------e przed zawodami i trójbojowymi i kulturystycznymi to SKRAJNY debilizm. Bo niby jakim chujem chcesz zmagazynować więcej glikogenu i zarazem retencji niż limit Twojego ciała (a do tego wystarczy 400 g dla przeciętnej osoby i może 50 % wiecej dla jakiegoś freaka)
3-4 dni bez treningu i z okrojoną aktywnością i codziennie z 150-300 Ww nadwyżki nad to co jadłeś każdego
@Kasahara: MEDŻIK