Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
no dobrze chłopcze bajtowcze
ale dlaczego twoja dziewczyna mieszka w jakimś tam twoim drugim mieszkaniu, które mógłbyś wynająć na komercyjnych zasadach, a ją przyjąć pod dach twojego pierwszego mieszkania?
  • Odpowiedz
glowe i postanowila na swoim, to moze byc tylko coraz gorzej i coraz mnie bedie mnie szanowac - nie mamy slubu, a za kilka miesiecy chcialem sie odswiadczyc, chociaz prawdpodobienstwo jest coraz nizsze, ze to si

@mirko_anonim: cały problem zaczął się w momencie, gdy udostępniłeś jej praktycznie za darmo swoje mieszkanie (w ogóle co za problemy I świata:) ), trudno oczekiwać że tylko to spowoduje będzie wiecznie się ciebie słuchać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przeczytałam szukając jaki problem ci sprawiła i wsm nie rozumiem za bardzo, nie może nigdzie wyjechać bez ciebie z koleżanką? Skoro pozwoliłeś mieszkać (tak to duża pomoc - nie musiałeś się na to decydować) też jest trochę dziwne że nie może odwiedzającej znajomej przenocować, wsm z jakiego powodu? To strasznie dziwne xd Chcesz naskarżyć na dorosłą osobę do jej matki?

Nawet jak robisz komuś dużą przysługę to nadal odrębna
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Miras który ma dziewczynę dziewicę, której matka pochodzi z innego kraju, która wydaje się być ogarniętą dziewczyną i do tego bywał z nią na wakacjach w egzotycznych krajach...

Jesteś pewien swojego konta na wykopie?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Twoja dziewczyna wie w ogóle, że jest w związku z Tobą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlaczego jej koleżanka nie zaproponowała jakiegoś sposobu na odwdzięczenie się za nocleg?
  • Odpowiedz