Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +29
plusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka
- śmiesznie tuptają i ruszają czułkami i machają pupcią gdy zbyt mocno się zmoczą
- ich karma dosłownie rośnie na drzewach bo jedzą drewno i liście
- można im konstruować ładne terraria z rzeczy znalezionych na spierdotripach
minusy posiadania hodowli prosionków w domu:
- zbieranie przez pół soboty kilkuset rozlazłych po mieszkaniu stawonogów bo masz zdolności motoryczne dwulatka

PiersKurczaka +12
I czego wy nie śpicie jeszcze

Co do Brauna dla mnie gość który chodzi sobie po Moskwie z ruskim szpiegiem jest w tej samej lidze co Panasiuk. Kiedyś fajnie mówił, co się stało niewiadomo, została mu tylko gadka bo wiarygodności dla mnie nie ma.
@PomidorovaLova: @Emes91
Może o to chodzi?
źródło: russian-soldier-as-a-pig-stealing-washing-machine
PobierzPoziom wykopu niestety w normie.
@Wink: Czyli gdy ktoś mówi, że jak ktoś ma inny pogląd, to trzeba go zamknąć w więzieniu i torturować, to wszystko jest w porządku, ale kiedy ja to wykpię, to jest to już "zesranie się o inną opinię" xD Widowiskowy fikoł, zrób jeszcze jednego xD
@Emes91: nie "innych niż moje" tylko "kacapskich."
A jeżeli twierdzisz, że należy kogoś aresztować i torturować, bo zagłosował w Sejmie nie tak, jak ty uważasz za fajne i słuszne, to znaczy, że jesteś najniższym moralnie,
Są po stronie Rosji.
Mentzen powiedział, że zgodnie z jego analizami, ich wyborcy mają upodobania, które można w uproszczeniu określić poprzez tę piątkę. Co w tym jest kontrowersyjnego albo nawet potencjalnie nielegalnego? xD Wytłumacz dokładnie, co jest nie tak w stwierdzeniu, że jacyś wyborcy mają jakieś upodobania?