Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Emes91: Nie, myslę że potrafię, tylko leniwy jestem
Co do Brauna dla mnie gość który chodzi sobie po Moskwie z ruskim szpiegiem jest w tej samej lidze co Panasiuk. Kiedyś fajnie mówił, co się stało niewiadomo, została mu tylko gadka bo wiarygodności dla mnie nie ma.
  • Odpowiedz
  • 8
zesranie się o to że ktoś ma inną opinię xD

@Wink: Czyli gdy ktoś mówi, że jak ktoś ma inny pogląd, to trzeba go zamknąć w więzieniu i torturować, to wszystko jest w porządku, ale kiedy ja to wykpię, to jest to już "zesranie się o inną opinię" xD Widowiskowy fikoł, zrób jeszcze jednego xD
  • Odpowiedz
@Emes91: Mi jest daleko od poglądów Brauna ale nie pozwolę żeby było uciszane. Tak samo jak poglądy lewicy, które są mi całkowicie obce tez nie mogą być ucieszne.
  • Odpowiedz
  • 1
@slapdash: Nadal czekam na DOKŁADNE cytaty i przykłady poglądów Brauna i partii Konfederacja, które powinny być nielegalne i karane torturami. Wciąż jedyne, co dostałem, to fakt, że Braun ośmielił się zagłosować inaczej niż większość sejmowa w sprawie wstąpienia Finlandii do NATO xD.

A jeżeli twierdzisz, że należy kogoś aresztować i torturować, bo zagłosował w Sejmie nie tak, jak ty uważasz za fajne i słuszne, to znaczy, że jesteś najniższym moralnie,
  • Odpowiedz
@Emes91 z torturami się zapędził, ale konfederaci powinni być pod nadzorem służb. Wspierali zabór Krymu. Braun ręczył za "kamratów", a obecność amerykańskich wojsk w Polsce uznaje za okupację.
Są po stronie Rosji.
  • Odpowiedz
  • 2
@GodEmperorWasRight: Ale wiesz, że to nie były "hasła" w sensie postulatów partii? xD Boże, czy wy potraficie się nie potknąć o najprostsze fakty?

Mentzen powiedział, że zgodnie z jego analizami, ich wyborcy mają upodobania, które można w uproszczeniu określić poprzez tę piątkę. Co w tym jest kontrowersyjnego albo nawet potencjalnie nielegalnego? xD Wytłumacz dokładnie, co jest nie tak w stwierdzeniu, że jacyś wyborcy mają jakieś upodobania?
  • Odpowiedz