Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +353
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

Już nie wspominając i innych chorych pomysłach jak np. Wprowadzony w Belgii przymus remontu domu do wymaganej klasy energetycznej pod groźbą kary finansowej do bodajże nawet 100tys euro.
Pętla się stopniowo powoli zaciska co raz mocniej.
źródło: ea49097aa4c2de78f3aa024f94dde5ff4840cb7658e981e1532af34252d025fb
PobierzNic chyba głupszego sie nie dało, bo nijak się to do eliminacji biednych z miast ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@toniemojekonto1: jak ktos jest biedny i ogrzewa mieszkanie jakims słabym paliwem który wywołuje smród to też go usprawiedliwiasz?
Tak więc sorry, nikogo tutaj
A co to ma do starych samochodów? Obie te rzeczy zanieczyszczają powietrze i wytwarzają smród. Zalecam udanie się do laryngologa, być może masz niedrożny nos
@makrel_gieldowy: z WWA w którym jest wprowadzana SCT to za wiele wspólnego nie masz xD A i gdybysmy tylko mogli wiedziec dlaczego autobus jest tak bardzo spóźniony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NonOmnisMoriar: Śmieszne to są twoje ciągłe kłamstwa i wybielanie komunistów na Wykopie.
Posiadanie samochodu w dużym mieście to przywilej a nie obowiązek, jak cię nie stać na taki który spełnia zasady dzięki którym jest dopuszczony do ruchu w danych miejscu to jeździsz transportem miejskim.