Zrób doktorat z tego... Jak wyobrażam sobie rozmowę z kimś kogo nie znam w realu? Normalnie, naturalnie lepsze to niż początek znajomości w internecie.
@sursum_l_corda: przeciez 25lat temu praktycznie nie bylo internetu w polsce. Ludize sie musieli poznawac w realu. Takze stwierdzenie " jak wyobrazam sobie rozmowe z kims kogo nie znam w realu" jest conajmniej poj.ebane...
✨️ Autor wpisu (OP): @sursum_l_corda: rozmawiamy o portalach randkowych. Większość dziewczyn z opcją ,,szukam stałego związku" nie chcę się spotykać od razu. Osoby, które zgadzają się na takie spotkania od razu: 1. Nie szukają kogoś na stałe 2. Ghostują ciebie po zgodzeniu się na spotkanir 3. Piszą, ze jednak się nie mogą spotkać, następnie ghostują.
Więc jaki z tego wniosek. Jeżeli ktoś chxe ciebie lepiej poznać, to już ma na starcie plusa, bo
Większość dziewczyn odpisze ci bez problemu na glupie "hej
@mirko_anonim: tylko jeśli jesteś 7/10+, inaczej służysz jako podbijacz atencji i nie ma nawet chęci poznania ciebie, po prostu zbiera facetów jak pokemony.
@mirko_anonim: mi dużo użytkowniczek pisało że ze względu na opis przesunęło mnie w prawo. zdjęcia miałem przeciętne, dosyć naturalne i bez pozy. wiadomo, że chadom łatwiej
@jesieniarz ja mam opis (oceniony przez innych jako bardzo dobry), a i tak pary wpadają bardzo rzadko (raz na kilka miesięcy) i większość nie odpisuje.
@rakastankielia Opis to dodatek do zdjęć, jak słabo wyglądasz to nic Ci on nie pomoże, a jak jesteś, powiedzmy od 7/10 w górę to może zrobić różnicę (tj. Dosyć zwięzły i zabawny, z czymś do czego można się odnieść w rozmowie a nie cala rozprawka). A jeśli chodzi o te punkty OPa to tylko z 3 się zgadzam, 1. I 2. zupełnie bezsensownie porównuje sytuacje facetów i kobiet jakby były równoważne,
Anonim (nie OP): Nie wiem jak większość dziewczyn ale ja się nie zgodzę (rożowa lvl 26): 1. Wszystkich bez opisu od razu swipuję w lewo, jeśli kogoś przerasta krótko i zwięźle opisać w kilku zdaniach kim jest i czego szuka, to albo niedorajda i nie potrafi, albo nudziarz i nie ma co napisać, albo leń nieogar nie chce mu się i nie wie czego chce i wtedy szkoda mi czasu na takiego.
Zrób doktorat z tego...
Jak wyobrażam sobie rozmowę z kimś kogo nie znam w realu? Normalnie, naturalnie lepsze to niż początek znajomości w internecie.
1. Nie szukają kogoś na stałe
2. Ghostują ciebie po zgodzeniu się na spotkanir
3. Piszą, ze jednak się nie mogą spotkać, następnie ghostują.
Więc jaki z tego wniosek. Jeżeli ktoś chxe ciebie lepiej poznać, to już ma na starcie plusa, bo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: tylko jeśli jesteś 7/10+, inaczej służysz jako podbijacz atencji i nie ma nawet chęci poznania ciebie, po prostu zbiera facetów jak pokemony.
Więc to są wysrywy oskarka. Pozdrawiam
@mirko_anonim: mi dużo użytkowniczek pisało że ze względu na opis przesunęło mnie w prawo. zdjęcia miałem przeciętne, dosyć naturalne i bez pozy. wiadomo, że chadom łatwiej
A jeśli chodzi o te punkty OPa to tylko z 3 się zgadzam, 1. I 2. zupełnie bezsensownie porównuje sytuacje facetów i kobiet jakby były równoważne,
1. Wszystkich bez opisu od razu swipuję w lewo, jeśli kogoś przerasta krótko i zwięźle opisać w kilku zdaniach kim jest i czego szuka, to albo niedorajda i nie potrafi, albo nudziarz i nie ma co napisać, albo leń nieogar nie chce mu się i nie wie czego chce i wtedy szkoda mi czasu na takiego.