Aktywne Wpisy

yourgrandma +74
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: Ballady_r
Pobierz
dorszcz +52

Na internecie programów od groma, ale czy jest jakiś fajny prosty do nauki na którym mogę sobie popykać na słuchawkach i głośnikach?
nowy jestem w te klocki, chcialbym sobie popróbować różne brzmienia wzmacniaczy, czy popróbować jakieś efekty. może być płatny, czy jakaś wersja testowa demo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mam wzmacniacz line 6 spider 3 też ma wgrane efekty i różne pierdoły ale chcialbym coś czasem nagrać czy zloopować.
#gitara #audio #glosniki #muzyka #pytanie #metal #gitaraelektryczna #naukagrynagitarze
źródło: obraz_2023-12-09_023316905
Pobierz@BluntRoller: Trial Helix Native