Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
cocojambo210 +148
Już niedługo rok bez olkoholu
przypomniała mi się zryta rzecz, którą doświadczyłam. śnił mi się koszmar że coś straszy u mnie w domu, normalny sen. nagle mi się urwał i przełączyło mnie, widziałam siebie na łóżku, jak leżę na boku twarzą zwrócona do drzwi. widziałam siebie od tyłu, jakbym siedziała "za sobą," patrzyłam na swoje plecy i widziałam cały pokój, było jasno więc dobrze wszystko widziałam. jednocześnie czułam też że leżę i się przytulam gębą do poduszki, mimo że nie wiem, jakąś swoją drugą "świadomością" siedziałam na łóżku? bo przecież widziałam siebie z tyłu lol. p------e uczucie.
nagle słyszę, że otwierają się drzwi do pokoju. czułam że leżę i miałam zamknięte oczy, chociaż widziałam cały pokój i siebie leżącą na wyrze. cały czas miałam wrażenie że nie śpię, tylko leżę i mam zamknięte oczy, bo słyszałam że ktoś wchodzi i wydawało mi się to realne. jednocześnie gdzieś na tej drugiej częstotliwości widziałam pokój i drzwi były zamknięte, nikt nie wszedł. w końcu przełączyło mnie już całkiem na tę "opcję" w której czułam że leżę, i słyszę kroki, ktoś szybko z--------a w moją stronę, czułam że kucnęło przy łóżku, zbliżyło się twarzą do mnie i odetchnęło prosto w mój ryj. otwieram oczy w szoku, leżałam na boku tak samo jak widziałam i czułam siebie w tym "śnie" i było rano, jasno w pokoju. jakbym jeszcze się obudziła leżąc na plecach, czy w jakiejś choćby minimalnie innej pozycji, w środku nocy, to bym uznała że to był zwykły sen, ale obudziłam się leżąc tak samo, jak czułam przez cały czas, i było rano tak samo jak we śnie, który miałam chwilę temu. to było tak p------e, że nie wiem xD to była jakaś forma tego oobe, czy co? i co to k---a było, co mi wlazło do pokoju i chuchnęło w ryj (╥﹏╥)
I prawdą jest, że przy problemach ze snem jest największa szansa na oobe - nie bez powodu najpopularniejsza metoda na wyjście z ciała to 4+1.