Co sądzicie? Insigsts sprzed paru lat, teraz to by było z x2-3 większą liczba przesunięć. Wzrost 180cm, spoko kasa, brak pryszczy na mordzie, zdjęcia z wakacji, silowni, basenu, balu, ze znajomymi, casualowe i eleganckie. I w dodatku do par dopasowało mi same patusiary, które chleją non stop, karierowiczki które nie mają nawet 10 minut w grafiku, księżniczki które trzeba zachwycać sponsoringiem i gatką a nie gadać small talkiem, lewaczki które nienawidzą mężczyzn, reszta spoko osób (około 10%) (skromne, racjonalny katolicyzm, brak parcia na zarobki, niewulgarność, leniwe itd) bez odpowiedzi. Po prostu tinder to gowno dla patusów, dziwne że najwięcej spotkań nawiazałem dzięki gg/fb/discord/terapii a z tindera 0. W sumie szkoda mi tylko tego że tyle czasu zmarnowałem na tą holotę z tindera, tylko to mnie utrwaliło ilu jest głupich w społeczeństwie co potrafią tylko tylkiem swiecić i napisać xxxxx xxx #przegryw #tinder #tinderinsights #rankujzwykopem #blackpill #pill #zalesie #itsover
@mascarponie: a tam takie grupki na fb o zainteresowaniach/projektach czy inne jakieś znajomy kiedyś prowadził jak było wąskie grono i może 1-2 coś z tego było, terapie nie są tylko inwidualne są też terapie grupowe, odwykowe, szpitale psych itd, z tego też mało co wyszło ale przynajmniej było przez jakiś czas trwalsze od znajomości szkolnych/tinderowych
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link