Aktywne Wpisy

źródło: 1000033531
Pobierz
lilith_ +48
Testy - nie plusuj tego, jeśli jesteś człowiekiem z krwi i kości, proszę xD chce sprawdzić na ile wykop jest już siedliskiem botów ai, mam nadzieję że się nie załamię
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000033531
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)
To wszystko z podatków reszty ludzi którzy na nich robią bo sami wkładu do PKB żadnego nie mają.
ALE W RAZIE WOJNY TO CYWILE MAJA IM POMAGAĆ XDDDDD
I tymi cywilami będą jeszcze zarządzać jak mięsem armatnim XDDDDD
Pomyślcie jaka to musi być banda nieudaczników. Może ja w robocie zglosze, że się nie wyrabiam z taskami to dostanę żołnierza do pomocy.
A NIE PRZEPRASZAM TO DZIALA TYLKO W JEDNA STRONE
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Ty myślisz, że wroga armia się respi nagle pod granicą? Że ruskich na ukrainie w 2022 zatrzymali poborowi? XD
Armia zawodowa ma przede wszystkim odeprzeć pierwsze uderzenie, wytrzymać do przybycia sojuszników i do mobilizacji. Potem ma obsługiwać specjalistyczny sprzęt i szkolić rezerwistów.
Poza frontem jest też ogrom roboty w zabezpieczeniu i logistyce. Tym
Komentarz usunięty przez autora
@kontos_stelio: Służba zdrowia też nie generuje PKB i jest obciążeniem dla państwa. Publiczna edukacja również. Najchętniej zwinęlibyście państwo do poziomu afrykańskiej wioski, aby można było otworzyć budkę z parówkami i nie obawiać się Sanepidu.
Z korwinizmu się wyrasta, ale z głupoty średnio, więc przyłóż się trochę na WOS, abyś miał jako takie pojęcie o funkcjonowaniu państwa.
Tak, jak ci chałupę zaleje to cię będą z dachu ściągać. Po to między innymi są. Reszty tego pierda nie chce mi się nawet komentować, każde zdanie na podobnym poziomie.