Aktywne Wpisy

bart88uk +351
Jeśli dzisiaj Lewandowski strzeli 3 gole to wylosuje komuś kod na 1500 pln na dowolnej platformie którą chce. Nie ważne czy pyszne pl czy steam czy onlyfans.
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 100 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 100 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #

źródło: barcelona-v-dortmund-preview
Pobierz
a5f5c1 +7
#programista15k #pasjonat15k
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Żeby zarobić minimalną, czyli 3510, pracodawca musi wydać 5620. Czyli na starcie od minimalnej płacisz 37.5% podatku, przy większych dochodach ta kwota rośnie.
Do tego inne podatki jak VAT, akcyza, podatki PCC, podatek od nieruchomości i masa innych.
W 2024 dzień wolności podatkowej przypadał na 28 czerwca, czyli po 180 dniach.
Co się zmieniło?
XDDDDDDD
Za te podatki masz dostep do publicznej sluzby zdrowia, edukacji, do zajebistych dróg, pociagow, basenow, i calej reszty nowoczesnej infrastruktury.
Polska to jeden z najlepszych krajow do zycia, porownujcie sie z Afryka, Ameryka PD. Azja, czy nawet USA, to otworza Wam sie oczy.
Poogladajcie na YT jak wyglada fentynalowy raj, wezcie Google maps i zrzucajcie pinezke w losowe miesca, zobaczycie, jak u nas ladnie
@Pavulon12345: Tak samo jak górnicy, rolnicy beneficjenci 13 i 14, 800+, pracujący na czarno i wszelkiej maści inni cwaniacy i nieroby płacący netto nic albo prawie nic w porównaniu do mnie. Jak ich wszystkich najpierw wezmą do woja, to pogadamy co dalej.
No i oczywiście istoty specjalnej troski czyli kobiety
taka odwrócona dziesięcina, ale to w średniowieczu był nieludzki wyzysk