Aktywne Wpisy
ElectroNICK +77
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
damienbudzik +26
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Poza tym oczywiście nic nie skończone. Łóżko nie przykręcone, a to miała być taka szybka robótka, że nawet przed kamerą nie warto było tego pokazywać. Nadal upiera się przy mocowaniu blaszek na odwrót. Ciekawe czy uwzględnił, że na to pójdzie jeszcze płyta i wtedy byłoby git. A tak będzie mu latało łóżko.
Drewno jednak się znalazło, świetny research odwalony był wcześniej. Koza nie będzie, bo trzeba przykładać co 5 min, a poza tym nie ma czym przykładać, bo bidulkowi nikt na współpracy nie przywiezie za darmo tony węgla. Zobaczymy jak przyjdą mrozy i trzeba będzie się jednak przeprosić z kozą, bo przypomnę drzwi do garażu nadal nieocieplone.
Oglądasz, komentujesz, dajesz mu zarobic i tak się kręci.
Ale fakt, chlop patologicznie zaczyna coś i nie konczy (drzwi najlepsze, przyklejenie tego do końca to max
No to właśnie dałbym ten liniowy czujnik i Arduino, które przeliczałoby wskazania czujnika na faktyczny stan zbiornika, do tego mały OLED i urządzenie gotowe