Aktywne Wpisy
derek25 +1314
Kiedyś wszystkie niedziele były handlowe i komu to przeszkadzało? Nikt nie tracił czasu na debatowanie i naprawianie jakiejś #!$%@? ustawy.
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm
202492 +246
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #bekazpodludzi #polityka
@Balonowy21: Możliwość przeprowadzenia aborcji na życzenie w dowolnym momencie ciąży, nawet w 9 miesiącu - tak jak ma to miejsce np. w Kanadzie.
@Balonowy21:
@TenOdMirabelek:
Do tego ,,obrońcy rodziny i tradycyjnych wartości'' nie będą musieli jeździć do Czech żeby zrobić aborcję. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy jak 5 letnie dziecko potrzebuje krwi/szpiku/narządu by przeżyć to matka może nakazać ojcu dawstwo?
Przecież to wspólne dziecko
@thority:
wg stat z USA najczęściej aborcji dokonują ubogie matki
@asddsa2:
w przypadku kiedy to dziecko jest na płodowym etapie życia chcesz żeby rodzic A mógł wymusić koszt bioologiczny na rodzicu B (bo dziecko jest wspólne)
Czemu jesteś przecieko temu kiedy dziecko ma 5 lat?
czego chcesz?
Ja się odnoszę do sytuacji w której mężczyzna chce zachować dziecko a kobieta nie (jeśli cię dobrze zrozumiałam to ty być chciał żeby w tym momence zdanie ojca mogło robić za "veto" aborcji, jesli nie to mnie popraw)