Aktywne Wpisy

Zopyross +43
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
Pobierz
1X6D +37
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Pytanie może ktoś zna odpowiedź.
Jak jest oprawa na meczu to zawsze realizator robi wszystko by jej nie pokazać, unika kierowania kamer na tą trybunę, daje maksymalnie dużo zbliżeń na piłkarzy itp. Często nawet osoba oglądająca mecz przed telewizorem nie wie, że była jakaś oprawa, bo tak skutecznie realizator ją ukrył. Ciężko nie pomyśleć, że jest to działanie umyślne. Przez lata tłumaczyłam to sobie tym, że robią to w ramach "walki z patologią na trybunach" czy coś w tym stylu i że mają nakaz nie pokazywania opraw w telewizji, na tej samej zasadzie co speaker ma nakaz proszenia o kulturalny doping gdy lecą wyzwiska na PZPN. Ale od lat jest jeden wyjątek, jest jeden stadion na którym realizator robi wszystko by oprawę pokazać, wręcz ją celebruje. Jest to stadion legii. Czy ktoś wie dlaczego? Oprawy legii to oczywiście jeden z topów w Polsce, ale inne stadiony również prezentują podobny poziom, więc względy estetyczne tu raczej nie decydują.
Od jakiś dwóch lat oglądam też większość meczy innych klubów w kolejce i też odnoszę wrażenie że nie pokazują.