Wpis z mikrobloga

Ostatnio gadałem z ziomkiem i powiedział mi że Mike Tyson dostawał samych ogórków, a jak dostał kogoś lepszego to dostawał w------l. To prawda?
No patrząc na jego wyniki to miał parę przegranych. Serio Tyson to c--a?
#sportywalki
#sport
#famemma
#boks
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukiboss prawie każdy wielki bokser wagi ciężkiej ma na koncie porażki, Ali, bracia Kliczko, Lennox Lewis itd... Guzik prawda z tymi ogórkami. Jednak prawdą jest, że w pewnym momencie ważniejsze były dla niego imprezy, a-----l i n-------i od boksu, a po wyjściu z więzieniu nie był już tym samym sportowcem. Jednak w prime był genialny.
  • Odpowiedz
@lukiboss Tyson był kozakiem ale faktem jest ze nie ma jakichś wielkich mistrzów na koncie. Stary Holmes, Spinks, Bruno i Ruddock to największe nazwiska. Ludzie piszący w komentarzach na yt że żelazny Mike to GOAT oglądali chyba tylko kompilację jego nokautów na TikToku
  • Odpowiedz
@lukiboss mi nie musisz o tym mówić ale psychofani Tysona powiedz Ci ze :
- z Busterem Douglasem przegrał bo narożnik zapomniał zabrać enswell
- Holyfield chooy bo brudny boks i uderzenia głową
- z Lennoxem już past prime

I tak dalej
  • Odpowiedz
@lukiboss: nie. Ogólnie ma 6 porażek. W tym 5 zdarzyło mu się w ostatnich 11 walkach. Coś jest w tym co powiedział ci kolega. Wielkich nazwisk nie miał zbyt wielu na koncie. Ale po części wynikało z tego, że po prostu w tym czasie tylko tacy rywale chcieli z nim walczyć. Reszta albo nie miała w tym żadnego interesu albo po prostu się bała albo nikogo nie było na horyzoncie
  • Odpowiedz