Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +42
Mireczki jestem załamany, święta rozpirdolne...
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Kopyto96 +58
Największa beka, że Babiarz dostał dyscyplinarkę xD Chłop miał 1 skok w bok w politykę. Kiedyś w studiu TVP zaczął głośno manifestować, że irytuje go pogarda wśród dziennikarzy, elit i biznesu dla tradycjnych wartości i nie rozumie dlaczego ktoś ma być gorszy, bo ma konserwatywne poglądy i tam była jakaś krótka gównoburza. I to chyba jeszcze było za poprzedniej władzy, ale już jak Duda wygrał wybory.
Poza tym facet od skoków narciarskich,
Poza tym facet od skoków narciarskich,
No patrząc na jego wyniki to miał parę przegranych. Serio Tyson to #!$%@??
#sportywalki
#sport
#famemma
#boks
- z Busterem Douglasem przegrał bo narożnik zapomniał zabrać enswell
- Holyfield chooy bo brudny boks i uderzenia głową
- z Lennoxem już past prime
I tak dalej