Wpis z mikrobloga

Jak zarządzacie kryzysami? Ja chyba nie umiem, bo to kolejny sezon w którym drużyna jak wpadnie w dołek to końca nie widać. Zebrania zespołu nic nie dają
Na półmetku ligi miałem 2 pkt przewagi na City i jeden mecz zaległy. Teraz desperacko będziemy bronić drugiego miejsca. Ale pewnie się to nie uda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#fm24 #footballmanager
haxxx - Jak zarządzacie kryzysami? Ja chyba nie umiem, bo to kolejny sezon w którym d...

źródło: 20231125142812_1

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@haxxx: Robie male zmiany w skladzie, patrze po ocenie ostatnich meczow i tych co maja niskie, rozmowa, ze maja sie ogarnac, bo bedzie lawa i czasem cos sie poprawia, a jak to nie daje rady to lawa na kilka spotkan i na ich miejsce wchodza rezerwowi, w skrocie staram sie rotowac skladem, inny na puchary, inny na lige (oczywiscie nie cala 11, bo sie musza jakos zgrac tez).
  • Odpowiedz
@haxxx: jak mam topowa drużynę to podczas tych zebrań dre morde, często też rozmawiam indywidualnie z najlepszymi zawodnikami, zmiana taktyki i składu na 2,3 mecze, przegląd treningu w zależności od luki to dodaje dodatkowe treningi off, deff
  • Odpowiedz