Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +251
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
jmuhha +18
to były dziwne czasy, pamiętam jak musiałam zrezygnować z auta i do roboty codziennie 10 km jeździłam rowerem wyjeżdżając z domu 0 5:50 zeby dojechac na 8 .... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000021105
Pobierz

źródło: BTC231125nr2
PobierzI co najważniejsze napiszcie co sami myślicie i od ilu trzymacie swoje BTC, nie pytam o ilość bo zaraz moderacja będzie znać IP i będzie wiedzieć pod jaki adres ulicy ustawić się po granty.
Jakbyś poczytał jak wiele jest podmiotów, które siedzą w btc to może byś zmienił zdanie. btc trzeba dobrze zrozumieć czym był i czym jest.
to trzeba zrozumieć co mieli ci Amerykanie w głowie, którzy na samym początku ładowali mln dolarów w btc. To jest typowa piramida (z zastrzeżeniem że ktoś ciągle pilnuje, żeby cena nie spadła od ponad 10 lat), jednak umocowana bardzo w wielu firmach na wielu
@makler___gieldowy: jasne że tak, bo Bitcoin nie ma wartości. Jak znajdziesz większego głupca i mu to popchniesz, zarobisz.
Albo nie.
źródło: 1000006007
PobierzJaka jest prawda: bańka zawsze pęka w momencie maksimum graczy na boisku.
Choć długoterminowo btc jest potencjałem patrząc jak inflacja bije i bije siłę nabywczą dolara. Tutaj jest odwrotny