Aktywne Wpisy
Recker1 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Mam internet światłowodowy doprowadzony do domu i podłączony do modemu z którego rj45 łączę router (TP-link) z tego co pamiętam to logowałem się PoEE do sieci
Chce rozbudować sieć o switch i wszystko łącznie z ups zamknąć w szafce Rack. Jaki router bez WiFi wybrać jako pierwszy? Ten od tplink czasami łapie zamuła i trzeba się pofatygować z resetem a jak zamknę go wysoko w szafce to nie zamierzam tam zaglądać często (ಠ‸ಠ)
Ale potem generalnie sprzęt nie do zabicia w warunkach domowych, mam na sieci pracujących ~2k różnego rodzaju MT, jakoś szczególnie dużo problemów z nimi nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)