Wpis z mikrobloga

Witam kononologów. Czy jest jakaś logika w barnejowskim działaniu? Zatrzymać sie, po czym jej nie pomóc i kazać wyjść? Kamerka włączona, więc wszystko jest nagrywane, wiec wszelkie oskarżenia też byłyby bezpodstawne. Jak nie chce pomagać, to przecież nie musi się zatrzymywać. Staram się to jakoś ugryźć na korzyść barneja, ale nie daje rady. Pomoże ktoś?

#kononowicz #patostreamy
Desire22 - Witam kononologów. Czy jest jakaś logika w barnejowskim działaniu? Zatrzym...
  • 19
@Desire22: Właśnie o to chodzi że logiki nie ma, zatrzymał się i dał kazanie tylko po to aby się poznęcać, on nienawidzi kobiet, aby nie wyszło że zrobił to dla własnej przyjemności zaczął sie zasłaniać wymówkami typu że zostałby oskarżony (xD) mając cały czas włączoną kamere która wszytko co się działo w wozie rejestrowała.
@miauczar: ja nie jestem 60 dziadem który wygląda jak dziad z bebenem który niedługo padnie na zawał, gdzie ja pisałem, że ja bym przyjął?!? Jakbym BYL NIM to pewnie bym przyjął ¯\(ツ)/¯ wyobraź sobie, że taki barnej jedyne w czym może wybierać to Elka XD
@miauczar: Miałby na nagraniu reakcje, jakby złapał na pewno by było słychać. Nawet dowód audio sprawia ze sprawa wtedy nie jest słowa wersus słowa, tylko ma podpórke. Tu się nie ma co kłócić co by było gdyby tylko należy zrozumieć fakt że jakby nie chciał pomagać by się nie zatrzymywał, lub nie gadał takich tekstów.
@Desire22: taka logika jak ostatnio z tym patusem u ktorego sie p0lka zacpala, zachlala i zarzygala https://wykop.pl/link/7282991/upijal-dziewczyny-zmuszal-do-kompromitujacych-zachowan-policja-szuka-ofiar

bedzie tak czesciej, nikt nie bedzie mial z pijana/nacpana p0lka nic wspolnego zeby na pewno potem nie odpowiadac za nia

i kamerka caly czas wlaczona

ucz sie od pawelka, on we warszawie mieszka XD tam pewnie wiecej takich intrygantek sie kreci