Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

NaczelnyWoody +331
Gdy tylko widzisz ten znaczek, to już wiesz, że opiehdolą ci towar bez paragonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
#januszebiznesu #gastronomia #zakopane #antykapitalizm #pieniadze
źródło: a84f6c134f6c81bc9752add5fada
Pobierz

I niech ktoś napisze, że paderewa najlepsza do mieszkania. Plan zagospodarowania mówił o tym, że 20 procent może być przeznaczone na mieszkania, ciekawe co się wydarzyło. Pewnie mieszkania na wynajem długoterminowy. Czekam tylko na remont wiaduktow, SCT, i s--------m z tego miasta.
#katowice
Kwartal miedzy Sikorskiego i Krasinskiego to obecnie najokropniejszy kawalek miasta przylegajacy do srodmiescia (zaraz obok Pawla/Wodna). Jezeli ktos chce zeby tak zostalo to po prostu dziala na szkode miasta.
Atrakcyjnosc i rozwoj nie zaczynaja i nie koncza
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-22 231242
PobierzNie mam problemu, że coś nowego buduję się w mieście, mam problem z tym że deweloperzy wraz z władzami miasta urządzają sobie tutaj samowolkę, przykład lex deweloper przy ZUS. Tam też twierdzisz że
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz