Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +155
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz
Adkos +119
źródło: 1774529143415
Pobierz

#ufo #uap #teoriespiskowe
Zawsze będzie polemika ale szczerość typa to rzadkość
@Aguirre_gniew_brzozy: O ile jestem skłonny wierzyć w obce UAP, to jednak mnie Greer również nie przekonuje. Trudno mi powiedzieć jednoznacznie dlaczego tak bardzo jednoznacznie. (apki, książki, sympozja i podobne nie są niczym dziwnym w świecie, mogę to zrozumieć w pewnym stopniu).
źródło: temp_file1837956984273220424
Pobierz@Heekate: w punkt
@Usunelem_Konto: Powiem tak, to co wypisujesz, bardzo źle się zestarzeje, po kolejnym artykule. "Barlcerowicz" z miskami to nic w porównaniu do tego co o--------a Greer.