Aktywne Wpisy

chaddeveloper +160
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
źródło: image
Pobierz

#ufo #uap #teoriespiskowe
Zawsze będzie polemika ale szczerość typa to rzadkość
@Aguirre_gniew_brzozy: O ile jestem skłonny wierzyć w obce UAP, to jednak mnie Greer również nie przekonuje. Trudno mi powiedzieć jednoznacznie dlaczego tak bardzo jednoznacznie. (apki, książki, sympozja i podobne nie są niczym dziwnym w świecie, mogę to zrozumieć w pewnym stopniu).
źródło: temp_file1837956984273220424
Pobierz@Heekate: w punkt
@Usunelem_Konto: Powiem tak, to co wypisujesz, bardzo źle się zestarzeje, po kolejnym artykule. "Barlcerowicz" z miskami to nic w porównaniu do tego co o--------a Greer.