Wpis z mikrobloga

@Aguirre_gniew_brzozy a ja nie. Chłop zajmuje się tym już długie lata. Jest jedną z osób która aktywnie od lat powiedzmy lobbuje rząd do ujawnienia. To nie jest osobą która nagle się pojawiła może czasmi się myli ale to nie amerykański barlcerowicz xd czy jak mu tam.
  • Odpowiedz
Ja tam dr.Greera biorę przez duży nawias

@Aguirre_gniew_brzozy: O ile jestem skłonny wierzyć w obce UAP, to jednak mnie Greer również nie przekonuje. Trudno mi powiedzieć jednoznacznie dlaczego tak bardzo jednoznacznie. (apki, książki, sympozja i podobne nie są niczym dziwnym w świecie, mogę to zrozumieć w pewnym stopniu).
  • Odpowiedz
@Aguirre_gniew_brzozy tylko tutaj jest omijany temat tego,że działa apexjalna grupa ludzi w internecie i w realu do tego by dyskriminowac ludzi którzy chcą ujawnić prawdę. W czasie afery z mh370 na reddit był właśnie pokaz tej grupy zadaniowej. A do tej pory nie zostało to obalone a konta które to obalały przestały być aktywne.
  • Odpowiedz
@Heekate dużo więcej niż Ty propagujesz. Ile się tym zajmujesz rok ? Bo raczej tak bo mało o nim wiesz. Facet posiedzieć swoją karierę medyczną dla tej sprawy . Więc przestańcie go oczerniać bo jestescie normalnie brak słów...
  • Odpowiedz
a ja nie. Chłop zajmuje się tym już długie lata. Jest jedną z osób która aktywnie od lat powiedzmy lobbuje rząd do ujawnienia. To nie jest osobą która nagle się pojawiła może czasmi się myli ale to nie amerykański barlcerowicz xd czy jak mu tam.

@Usunelem_Konto: Powiem tak, to co wypisujesz, bardzo źle się zestarzeje, po kolejnym artykule. "Barlcerowicz" z miskami to nic w porównaniu do tego co o--------a Greer.
Heekate - >a ja nie. Chłop zajmuje się tym już długie lata. Jest jedną z osób która a...
  • Odpowiedz