Wpis z mikrobloga

#kononowicz #mexicano #patostreamy
Ankieta wyłącznie dla koneserów starego kontentu Mexicano z lat 2017-2019 [*]. Jak wiadomo menel nagrywał w tym czasie niezwykle klimatyczne gnioty z różnych bieda miejscówek, które możemy podzielić na okresy jesień/zima i wiosna/lato. Moje pytanie brzmi, który okres wspominasz lepiej? Zimne i ciemne poranki, podczas których Mexyk zataczał się na kacu w drodze po piwo, przygotowania do Świąt, biała kurtka itd., czy może jednak wolałeś ten ciepły, letni vibe, Żuberki o wschodzie słońca, wycieczki, budowę ławki i poznanie Mario z Krzaków? Zapraszam do wymiany spostrzeżeń w komentarzach :)
Tabasco666 - #kononowicz #mexicano #patostreamy
Ankieta wyłącznie dla koneserów stare...

źródło: menel

Pobierz

Który okres wolałeś?

• jesień/zima 67.9% (93)
  • wiosna/lato 32.1% (44)

Oddanych głosów: 137

• 10
@Tabasco666: W jakiś sposób to był naprawdę unikatowy i kreatywny kontent. Zarówno lato jak i zima. Można oczywiście zwalić na patologiczne treści, ale wówczas moim zdaniem Mexicano miał tę ikrę i dar do bycia jutuberem. Takim rzeczywistym i niezakłamanym człowiekiem z nizin, który w sposób autentyczny przedstawiał prosty żywot człowieka uzależnionego.
@Tabasco666: Najlepsze dla mnie były zimowe, wieczorne sprostowania i poranne gnioty na mrozie, wciąganie gilów i popijanie żuberka. Taki miałem #!$%@? fetysz... i oczywiście w pamięci zostają najlepsze atrybuty menela tj. kurtka ludzika Michelin, kurtka norweska, elegancko zawiązany szalik