Aktywne Wpisy
Kearnage +1071
zeszyt-w-kratke +48
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
@Saper86: Ja nie mam, ale to głównie dlatego że połowa 3D to jednak trochę wsioki z krzyżem wbitym w mózg. Za to sama Polska2050 to już inna bajka. Niemniej musi się pozbyć tego balastu z PSL żebym mógł na nich z czystym sumieniem zagłosować.
https://polska2050.pl/o-partii/o-nas/
@Saper86 Też na nich głosowałem, bałem się, że w ogóle nie wejdą. To byłaby ogromna strata.
@ShineLow: tak mu zaskakujaco dobrze idzie ze moglby serio profesjonalnie w telewizji jakies prowdzic program czy cos
Czy mam prawo do bycia zdziwionym?
Freethinker jego mać( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)