Aktywne Wpisy

Ukiss +96
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz
MokebeElDursi +142

@Linnior88: w jakim to języku jest napisane?
@Linnior88: gdzie jest ten ranking?
Sama znam full samotnych matek
Fiuta to wiecie gdzie wsadzić ale wychowac nie potraficie
@Linnior88: XD Było w tv i mam temu wierzyć...
@Linnior88: dlatego ja załatwiłem w sądzie opiekę i matka już nie jest z dzieckiem... ale za to z alimentami
Polak to tylko wie jak otwierać gębę nie pytany a do roboty i pomocy ostatni lewus
samotna matka - wina facetów bo "wiecie gdzie wsadzić ale wychowac nie potraficie"
samotny ojciec - pasożyt
Mizoandrię się leczy - idź do jakiegoś psychologa czy coś
@metatrotro: poczytaj jej posty na profilu. To jest wylew nienawiści... Ja zrobiłem to za późno jak już jej odpowiedziałem
@Linnior88: oczywiscie, bo tylko u nas jest taki cuckoldystan ze samotna matka dostaje wiecej hajsu i pomocy niz normalna. Ludzie sie przeciez rozwodzili na papierze zeby dostac miejsce w zlobku xD
No ale coz, rozkladac nogi potrafia, ale potem wziac odpowiedzialnosci juz nie
@Linnior88:
źródło: proxy-image (2)
Pobierz