Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +21
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Braun powiedział to co ludzie kulturalni wiedzą i mówić o tym nie muszą, nie zniżają się do gadania o kupie, że śmierdzi bo każdy o tym wie i nie ma potrzeby o tym mówić.
Natomiast trafia to do takich ludzi co też pisu nie lubią ale nie są na tyle ogarnięci umysłowo by ująć to w jasne klarowne słowa, przykłady i określenia - takich co samodzielnie nie potrafią myśleć i wyciągać wniosków - czyli wyborców konfy właśnie i robi na nich wrażenie jak ktoś stwierdza fakty po prostu :)
Moim zdaniem KO też powinna mieć swojego Niesioła czasem. Jak ktoś nie wie o co chodziło z Niesiołowskim ten niech się doedukuje :)
#polska #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkonfederacji #wybory #polityka
Przeciez to co napisales to takie oczywiste jest, ze nikt normalny by tego nie napisal bo to jak schylanie sie do gowna.
Wszyscy ogarnieci to wiedza i nie wiem na kim robi wrazenie jak ktos stwierdza fakty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No wlasnie o to czasami w zyciu chodzi zeby powiedziec cos na glos.
Nie jestem fanem konfy ale to co powiedzial i to w