Wpis z mikrobloga

Pamiętacie jeszcze panią, która chwilowo zasłynęła na tagu swoimi przemyśleniami na temat tego, że Tom Cruise nie jest przystojny (bo jest niski i jakiś taki "dziwny")? Dziś trafiłem na artykuł o jej "życiu miłosnym", w którym mamy cały zestaw p0lkowych klasyków w pigułce:

W stolicy Anglii co prawda nie znalazła odpowiedniego dla siebie zajęcia, ale za to poznała przystojnego pół Greka, pół Amerykanina, który wydał się jej idealnym kandydatem na męża (...) Niestety, wkrótce po ślubie w cerkwi i podróży poślubnej do słonecznej Grecji małżonkowie doszli do wniosku, że zbyt dużo ich dzieli i z tego powodu raczej nie uda się im stworzyć szczęśliwej rodziny.

Zanim została rozwódką, wdała się w romans z Borysem Szycem.

xD

"Niestety miałam taki schemat, że potrzebowałam udowadniać sobie swoją atrakcyjność, więc stąd się brały moje zdrady, natomiast jak już zdradzałam, czy też poznawałam kogoś innego, to odchodziłam, więc jakiś element takiej mojej uczciwości w tym wszystkim był i to mi pewnie pomogło potem to przepracować, ale to jest bardzo ważny moment w takim procesie pokochania siebie".

Zdradzenie chłopa to proces pokochania siebie, udowodnienie sobie atrakcyjności, mistycyzm, obcowanie z najwyższym.

No i "epilog":

"Doszłam do ściany, jeżeli chodzi o moje relacje"

Ostatnio stwierdziła na łamach "Twojego Imperium", że nie potrzebuje faceta, żeby "poczuć dopełnienie".

xDDD

Swoją drogą wg google Szyc jest ledwie kilka cm wyższy od wspominanego wcześniej Hollywoodzkiego aktora, do tego zakola i "ziemniaczana" twarz. Blackpill obalony?

#przegryw #p0lka #blackpill
BrockLanders - Pamiętacie jeszcze panią, która chwilowo zasłynęła na tagu swoimi prze...

źródło: 0009VNX7JUOT6C9A-C321-F4

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BrockLanders:

Zdradzenie chłopa to proces pokochania siebie, udowodnienie sobie atrakcyjności, mistycyzm, obcowanie z najwyższym.

Ale jak przeciętny Mirek bez szans u kobiet pójdzie na divy czy poleci do Azji to potężne oburzenie i jak tak można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@czc007: a faktycznie nie napisałem nawet nazwiska xD. Anna Wendzikowska, w sumie to na ten moment chyba najbardziej pasuje słowo "celebrytka", czyli ktoś znany nie wiadomo z czego, ale na papierze to dziennikarka, głównie widziana w jakichś gównoprogramach śniadaniowych, kiedyś (a może i nadal) pozycjonowała się na "specjalistkę od kina", nawet była wysyłana do LA na galę Oscarów. Stąd ten słynny wątek Toma Cruisa.
  • Odpowiedz

@BrockLanders: Niedługo dojdziemy bo momentu w którym faceci będą mieli zachęcać swoje kobiety do zdrady bo to sprawi, że ona bardziej siebie pokocha i będzie się czuć atrakcyjniejsza, a tego pewnie chcesz co? To będzie po prostu element dbania o drugą osobę - danie jej poskakać na bolcu przystojnego kolegi ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
Niedługo dojdziemy bo momentu w którym faceci będą mieli zachęcać swoje kobiety do zdrady bo to sprawi, że ona bardziej siebie pokocha i będzie się czuć atrakcyjniejsza, a tego pewnie chcesz co? To będzie po prostu element dbania o drugą osobę - danie jej poskakać na bolcu przystojnego kolegi

@CloudSpanner: Nie musza ich juz do tego zachecac ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz