Aktywne Wpisy

derek25 +752
Kiedyś wszystkie niedziele były handlowe i komu to przeszkadzało? Nikt nie tracił czasu na debatowanie i naprawianie jakiejś #!$%@? ustawy.
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm

202492 +139
#bron #patentstrzelecki
Poszedłem na kurs, który zajął 2 popołudnia, styknęło, żeby nauczyć się strzelać na poziomie egzaminowym.
Egzamin zdajesz na bocznym zapłonie albo na pneumatyku, nie na centralnym, więc wynikami z glocka się nie przejmuj.
Tak samo z karabinkami -- pneumatyk albo 50m.
ja przeszedłem półdniowy kurs Braterstwa, raz byłem na doszkoleniu z pistoletu (w sumie niepotrzebnie) i na egzaminie zero problemów...
a w trakcie ezgaminu wyłapałem tylko, że jeden koleś nie zaliczył pistoletu, ale egzaminator był spoko człowiek i
Widzisz, chodzi o to, że "pomagać" to jedno, ale na samym kursie przygotowującym do patentu ma być instruktor który wyłapie twoje błędy i je skoryguje, wyłoży ci co robisz źle, dlaczego i jak to poprawić, a czasami #!$%@? jak odwalisz jakąś niebezpieczną akcję.. Jak masz klub pod nosem to zapisuj się, większość roboty i tak musisz sam odwalić.
strzelnica natomiast ma wywalone czy zdasz czy nie zdasz - a nawet więcej - dla nich lepiej jak nie zdasz, bo wtedy musisz z ich broni strzelać, od nich kupować amunicję a tym
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Napisz jakie miasto to pewnie ktoś doradzi miejscówkę
@xyzak: no jak nie jest konieczne? jeśli klub nie podpisze, że dana osoba zaliczyła kurs, to z PZSS nikt w ogóle nie dopuści takiej osoby do egzaminu na patent... chyba, że coś się zmieniło w ciągu ostatniego roku-dwóch..
@ChlopakNaMedal: no jak jaka...
na strzelnicę idziesz strzelać - albo ze swojej broni, albo z broni obiektowej... jeśli tej