Aktywne Wpisy
Majk_ +492
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii
pepe998 +8
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Tinder platinum nadal jeszcze działa choć nie w takim stopniu jak 1 dnia - takim tempem po tygodniu wróci do normy. IMO o ile wykupienie na miesiac (wystarczyłby tydzień) ma sens to przedłużenia juz zupełnie nie maja sensu wiec planuje zrezygnować( ͡° ͜ʖ ͡°)
Większość matchy nie odpisuje , a część odpisuje tak że prowadzenie rozmowy to męczarnia
Wczoraj udało mi się spotkać z jedną (pisaliśmy 20 minut) I okazało się że waży 40kg więcej niż na zdjęciach...
Spotkanie było krótkie - 15 min i rozeszliśmy się
#tinder #przegryw #samotnosc #przegrywpo30tce #depresja
@przegryw162cm: Kobiety też mogły dalej siedzieć w kuchni bez praw wyborczych i można by im mówić, że to ich problem, w końcu nie musiały rodzić się jako kobiety. Co to za myślenie. Problem społeczny to problem społeczny.
@przegryw162cm: i tyczy się to głównie poznawania kobiet przez internet ¯\(ツ)/¯
Motywacja dla feministek byl przymus malzenstw z introwertycznymi brzydalami i zakaz seksu przedmalzenskiego z ekstrawertycznymi przystojniakami. Dodalem o tym wpis https://wykop.pl/wpis/73393959/blackpill-zwiazki-tinder-feminizm-badoo-seks-logik
Tu nigdy nie chodzilo o prawa wyborcze czy
@przegryw162cm: Patrząc na co raz bardziej incelizujące się społeczeństwo, można się spodziewać potencjalnych akcji wywrotowych w przyszłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze nawet 6 lat temu (byly już apki randkowe, social media etc.) było naprawdę DUZO lepiej.
Kobiety nie miały aż tak rozbudzonych oczekiwan, a przeciętny facet nie miał problemów by umówić się z przeciętna kobieta
Oczywiście, że randka z TOP kobietami byla , jest i będzie poza zasięgiem przeciętnego faceta
Natomiast sytuacja w której przeciętny facet pomimo dbania o formę, ogarnięcia życiowego (dobre zarobki etc.)
Tinder Platinium to taka najwyższą i najdroższa opcja, która jest jeszcze jeszcze lepsza. Ale kosztuje krocie i podchodzi pod 200 zł/miesiąc
Golden jest po 55 i całe gowno daje więc albo jedziesz bez subskrypcji albo wykupujesz platinum
Co nie znaczy, że nie mogę mieć o niej zdania.
Czy sytuacja w 2017 była duzo inna?
IMO to co mówisz to oczywiście trochę racja ale podstawowym problemem jest absurdalny stosunek liczby facetow do liczby kobiet ...
Jeżeli kobieta na portalu dostaje 300 -400 lajkow w dzień to całkowicie traci kontakt z rzeczywistością
Kiedyś aż tak dużej nierównowagi nie bylo
@Pralko-suszarka: Nie doceniasz chłopskiej desperacji, taka sytuacja będzie jeszcze trwała dosyć długo a przynajmniej na tyle długo żebyśmy my tutaj na tagu byli już starymi dziadami realnie poza rynkiem.