Aktywne Wpisy
Ponieważ wiem, że jest tutaj kilku fanów mojej nietypowej twórczości i nietypowego hobby, chciałem ogłosić, że zrobiłem nowy teledysk #dupeczkizprzypadku wersja pro extended ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koniecznie oglądajcie z dźwiękiem i nie zapomnijcie dać plusika bo napracowane
#alldayallnightbutt
Koniecznie oglądajcie z dźwiękiem i nie zapomnijcie dać plusika bo napracowane
#alldayallnightbutt

b1n45 +23
#gielda Dziękuję pan nasdaq
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ja nie gej. Ja nie jestem gej. Nawet nie śmiej kiedykolwiek sugerować ze ja gej. Szczerze powiedziawszy, jestem najmniej gejowskim chłopem jaki korzysta z tego portalu. i uważam że ♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥, i krew mnie zalewa jak taki ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ chodzi po ulicy. Nie jestem gejem, przestań nawet myśleć że mógłbym być gejem. Jeśli byłbyś kobietą (a nie jesteś) prawdopodobnie już bym ci wybrzdnygolił twój ♥♥♥♥♥♥ mózg z orbity. Ale nie fortunie jesteś paszczurnym reprezentantem obrzydliwych FACETÓW których poślady pozostaną nierozszczelnione przez mój OGROMNY 25cm klucz francuski PONIEWAŻ NIE JESTEM GEJEM i ty i twoje dziewicze ♥♥♥♥♥♥♥ pozostanie nie przetrzebione koniec kropka. Właściwie, to reasumując wszystkie wszystkie aspekty kwintesencji tematu dochodzę do fundamentalnej konkluzji że to ty z nas dwóch jesteś gejem. TY JESTEŚ GEJEM, nie ja. Ja nie jestem gejem i nigdy nie będę. Jeśli kiedykolwiek w poprzedniej reinkarnacji byłem gejem (a na pewno nie byłem), zrobił bym cosplay magika w tym dokładnym momencie, TAK bardzo nie jestem gejem. dziękuje