Wpis z mikrobloga

@InnyWymiar90
Ja nie gej. Ja nie jestem gej. Nawet nie śmiej kiedykolwiek sugerować ze ja gej. Szczerze powiedziawszy, jestem najmniej gejowskim chłopem jaki korzysta z tego portalu. i uważam że , i krew mnie zalewa jak taki chodzi po ulicy. Nie jestem gejem, przestań nawet myśleć że mógłbym być gejem. Jeśli byłbyś kobietą (a nie jesteś) prawdopodobnie już bym ci wybrzdnygolił twój mózg z orbity. Ale nie fortunie jesteś paszczurnym reprezentantem obrzydliwych FACETÓW których poślady pozostaną nierozszczelnione przez mój OGROMNY 25cm klucz francuski PONIEWAŻ NIE JESTEM GEJEM i ty i twoje dziewicze pozostanie nie przetrzebione koniec kropka. Właściwie, to reasumując wszystkie wszystkie aspekty kwintesencji tematu dochodzę do fundamentalnej konkluzji że to ty z nas dwóch jesteś gejem. TY JESTEŚ GEJEM, nie ja. Ja nie jestem gejem i nigdy nie będę. Jeśli kiedykolwiek w poprzedniej reinkarnacji byłem gejem (a na pewno nie byłem), zrobił bym cosplay magika w tym dokładnym momencie, TAK bardzo nie jestem gejem. dziękuje
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach