Wpis z mikrobloga

• 150
Niezly z ciebie creep, mam nadzieje ze kiedys ktorys z facetow tych dup zobaczy vo robisz i wybije ci glupie pomysly z pustego lba
  • Odpowiedz
@wolepiwo: zależy kto pyta, jeśli to ty białek, to jestem tu pierwszy raz, przysięgam.

Poza tym jak ty mi tak brzydko mówisz, to oddawaj w tym momencie CH*yu jeden tą spermę którą wylałeś czepiąc do moich filmów konia, hipokryto zayebany, zaszczany.
Bierzesz ją strzykawę i wstrzykujesz sobie z powrotem w cewka moczowa s--------u.

Bo to że jesteś tu stałym bywalcem to chyba nie trzeba tłumaczyć , gdyż jest to logiczna
  • Odpowiedz
mam nadzieje ze kiedys ktorys z facetow tych dup zobaczy vo robisz i wybije ci glupie pomysly z pustego lba

@xyz_xyz: Marzysz o silnych, dominujących i agresywnych samcach alfa? W sumie nie ma czego się wstydzić, jest 2025
  • Odpowiedz
@MolibdenowaMoszna opie nie miałeś nigdy akcji że ktoś chociaż podejrzewał że kręcisz albo cię przyłapał?
Pamiętam tutaj kiedyś taki filmik z gościem w białej koszuli którego nakrył ktoś i nagrywał i tak mi się przypomniało po latach XD
  • Odpowiedz