Wpis z mikrobloga

#famemma Dobry ubaw mam od rana. Dzieciarnia mi chciała wmówić razem z pracownikami Baxtona, że on się zmienił i to nie jest już ten sam zakompleksiony gość, który pisał do 13 o kolbasie w cyckach, a typ sobie rozstawił po kilka osób na różnych portalach za drobny łupież kłócą się z całym internetem, zgłaszają wiadomości itd. Na YT jak mu napiszesz cokolwiek nie tak, to zaraz masz skasowany komentarz. Tacy ludzie muszą najpierw sobie porozmawiać samemu ze sobą w głowie i przyznać się, że są mali i słabi. Ten się nachapal trochę grosza i udaje 2m zawodnika MMA z 20cm kolbasa, a teraz będzie strugał trojbojarza co ma zamiar 200 na klatę jebnac. Boxdel to synonim słowa KOMPLEKS. WEZ BAXTON NOWEGO ZWERBUJ PIESKA BO TEN SIE JUZ ZE SMYCZY ZERWAL I OD RANA PLACZE W PODUSZKE
  • 19
@Bibiwarum: To było jasne, że tego nie robi za darmo. Chciałoby Ci się tak walczyć z całym internetemz pisać ściany tekstów broniących gościa, którego nawet nie znasz, na oczy nie widziałeś ? No właśnie. On walczył o życie tymi wpisami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@XYZ91: prędzej mi #!$%@? na czole wyrośnie niż baxtonowi włos z glowy spadnie. Nie będzie żadnego cancela. Skoro dotąd nie udało im się
z canselowac deniska peniska kozaka w 20 osób. Czy pomawiacza farmaznona muranskiego.
@XYZ91: nie wiem, rozne rzeczy wypisywalem w necie w gierkach, jestem w opor wyluzowany i duzo jajcuje, ale nigdy nie pisalem do nikogo z niczym seksualnym, a co dopiero do dzieci xD
@XYZ91: no to skoro taką prymitywną retorykę przyjmujesz, to prędzej Ty jesteś opłacanym hejterem niż tamten opłacanym obrońcą. Chociaż za darmo przed takimi jak Ty bym nikogo nie bronił, bo to tak jak dyskutować z psem.
Psem ? Narazie to Ciebie wytresowalem, że dajesz głos w moich wpisach xD

@XYZ91: mistrz ciętej riposty. Pokaż chłopakom w szkole to może Ci jutro nie zabiorą kanapek i nie będziesz miał potrzeby plucia na ludzi którym w życiu wyszło, zawistny mały człowieczku o którego edukację nikt nie zadbał xD

Pobierz malinq - >Psem ? Narazie to Ciebie wytresowalem, że dajesz głos w moich wpisach xD

@...
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-9 o 23.13.44