Aktywne Wpisy
Iudex +6
Golodupcow +25
#famemma Co sie dzieje z rudym zakolakiem? Gość mógłby regularnie streamować i wpychać wszędzie swój ryj jak inni iflu i tego nie robi. Na fame nie walczył mimo że tam na pewno mu bańki oferowali, współprac jakoś nie kojarzę to niech ktoś mnie oświeci. Ja tam akurat go mega lubie za czasy wlogów z Krakowa i #!$%@? ulanych #!$%@? i nawet nie wiem o co ktoś mógłby się do niego #!$%@?ć bo
Partie Korwina w okolicach 2015 praktycznie ocierały się o próg wyborczy, udało się wejść do europarlamentu. W tym czasie narodowcy mogli liczyć na ok. 1% poparcia. Braun to już całkiem margines.
Kilka lat później robią koalicję i okazuje się, że większość w Konfie mają właśnie narodowcy i Brauniści.
Dodałbym brak przekazu dla 35+ u Korwinistów. Memcen trochę próbował za czasów Nowego Ładu, nagrywał te filmiki o zmianach podatkowych, co warto a co nie. To było sensowne, potem niestety już równia pochyła z programem dla dzieci.
Z tych uszczypliwych xd
@conamirko: masa kuców zagryza zęby i robi fikołki, popierając narodowców z konfy, bo inaczej musieliby się przyznać przed sobą, że ich idole, których od lat bronią, aby dorwać się do koryta, związali się z grupą, którą wcześniej najmocniej wyśmiewali.