Aktywne Wpisy
jaroty +48
Cipeczki z #netia piękny marketing, nie ma co xD
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
6aesthetic9 +12
Chyba widziałem kosmituf, anioła albo annunakich. Mieszkam z daleka od miasta, warunki do obserwacji nieba są perfekcyjne, umiem rozróżnić samolot, satelity, iss czy pociąg starlinkowy. Około 22 byłem zamknąc psa, patrze w niebo i widze jakis świetlisty obiekt podobny do satelity, leci od strony południowego zachodu jednostajną prędkością i nagle zaczyna zwalniać i przyśpieszać manewrując na boki jakby leciał slalomem. Doleciał do połowy nieba i z nikąd pojawiło się kolejne światło ale
#nieruchomosci
To idac tym stereotypem w nowoczesnym z aneksem Oski będzie gral na ps5 i nie bedzie zwracal uwagi co tam julka gotuje.
A jak para chce tak razem gotować to w osobnej kuchni chyba zaden problem. sie spotkac .
Jak całe mieszkanie ma 55m² to w zasadzie nie ma innej opcji niż aneks i tyle.
Jak masz duże m4 to już żadnych plusów aneksu nie ma.
@Precypitat: Jak zainwestujesz w dobrą wentylację to nic ci nigdzie nie przechodzi.
@bart40404: też nie rozumiem. Miałem osobną kuchnie to wywaliłem ściany i teraz mam otwartą na salon
@bart40404: nie lubię jak tłuszcz i para z gotowania spędza czas z moim TV
@Tiab: wystarczy dobra wentylacja + okap
@Poldek0000: oczywiście że są, możesz rozmawiać z domownikami/gośćmi podczas gotowania, wybawienie zwłaszcza jak masz sporo gości i długo siedzą, oddzielna kuchnia powoduje alienację kucharza
@Tiab: Przecież julki nie potrafią gotować a tym bardzie gotować dla faceta bo to patriarchat i ucisk kobiet ¯\(ツ)/¯
Hejtuja hejterzy, takie ich życie
Ale jak widzę te małe coś w małych mieszkankach, poupychane na niewielkiej ściance to współczuje że trzeba tak sie męczyć. Na dłuższą metę bardzo niewygodne i klaustrofobiczne, większość kuchni aneksów jakie oglądam w mieszkaniach na sprzedaż to jakaś komedia, nieśmieszna. Zero miejsca na gotowanie,