Wpis z mikrobloga

Mam dość tego pseudo-intelektualnego p---------a "obie strony są równie złe" postowanego przez kompletnych ignorantów łykających każdą anty-izraelską propagandę i pałująca wiplera do kolejnego "newsa" wysranego przez rzecznika Hamasu.

Nie wiem jak można porównywać państwo respektujące prawo międzynarodowe do organizacji terrorystycznej mordująca CELOWO małe dzieci w swoich domach i traktująca własnych obywateli jak g---o nie pozwalając im schronić się w tunelach (mając ich 5000 km) i nakazująca pozostawania na terenach objętych ostrzałem.

Hamas ma za nic życie tych ludzi i celowo doprowadza do ich śmierci aby durni symetryści z wykopu mogli się spuszczać jacy to Żydzi są źli.

Izrael w tej wojnie się broni i g---o możecie oceniać, dopóki żyjecie w Europie i wasza rodzina nie żyje w strachu przed fanatycznymi szaleńcami, którzy pławią się tym, że mogą zamordować żydowską rodzinę.

#izrael #palestyna #wojna #bekazprawkow #bekazlewakow
Clefairy - Mam dość tego pseudo-intelektualnego p---------a "obie strony są równie zł...

źródło: wykopki hamasowcy

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

państwo respektujące prawo międzynarodowe

@grillo: mysle ze zdanie jest poprawne i logiczne, respektuje prawo ...ale nie kazde ;p ot ktores tam pojedyncze pewnie tak
  • Odpowiedz
@Clefairy: wysiedlenia ludności i osadnictwo na terenach z których ją wysiedlono nie są "respektowaniem prawa międzynarodowego", wręcz przeciwnie. Ze wszystkich rzeczy jakie mogłeś postawić obok rzymian wybrałeś najgorszy przykład.

Szczerze mówiąc, wygląda to jak wpis mający ośmieszyć krytyków organizacji terrorystycznej Hamas
  • Odpowiedz
@Plotyn: Chłopie, ty porównujesz Iran do Izraela? Naprawdę? W Izraelu mają #!$%@? na twoją wiarę, kobiety mogą chodzić w bikini, można pić a-----l, w Iranie za to wszystko jest kara śmierci. Poza tym, w Iranie jest ograniczona wolność religijna.
  • Odpowiedz
@Clefairy zamknij juz ta morde. Ja mam dość juz dzieci probujacych wlasnie wybielac którąś ze stron. Zydzi respektuja prawo miedzynarodowe np. przez wylewanie betonu do zrodel wod gruntowych, rozjezdzanie ludzi czolgami, strzelanie do pojazdow cywilnych. Tak obie strony sa rownie zle. Nie zesraj się.
  • Odpowiedz
Poza tym Izrael to takie same państwo wyznaniowe jak np. Iran. U władzy jest skrajna prawica

@Plotyn: Czy ty kiedykolwiek widziałeś jak Izrael tępi ortodoksów? Tam jest skrajna prawica u władzy ale akurat nie ma to nic wspólnego z wyznaniem.
  • Odpowiedz