Aktywne Wpisy
jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
#izrael #ukraina #wojna
Mówisz i masz.
Paka tawarisz!
( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Caly czas brakuje broni na Ukrainie
3. Ta wojna nie jest na reke Ukrainie, bo jest swieza i na ustach wszystkich, tym samym zostawiajac Ukraine jako drugoplanowa
Widac, ze rosja macza w tym palce i tyle
Komentarz usunięty przez autora
@Zielonykwiryta: Po 4 miesiącach od założenia konta powinieneś przynajmniej ze zrozumieniem czytać?
@GabrielOcello: Oczywiście screen obcięty idealne tak by nie było widać kto dodał wpis - no dodaje legitności.
https://twitter.com/BattlefieldIran/status/1720081739647979609?t=4Ayb5za0lgNRrMHTu0-oUA&s=19
@GabrielOcello: I ty sie zastanawiasz jeszcze czy to prawda.
Ma znaczenie
mówisz i masz
@thorgoth: ja bym się zastanowił, z kim się kontaktuje ten "twój kolega" i dlaczego jest członkiem Konfederacji. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)