Aktywne Wpisy
pepe998 +13
Mirki, idąc za waszymi radami ogoliłem się na łyso i zapuściłem brodę, jest nadzieja dla huopa? Koleżanka mówiła mi że dobrze wyglądam i normalnie by się ze mną umówiła ale akurat nie szuka nikogo. Wychodzi na to że mam powodzenie ale po prostu miałem pecha?
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
nieco +3
Codzienne przypomnienie, że #incel i #przegryw to po prostu ludzie, którzy jeszcze nie poszli do psychiatry skorygować #adhd #depresja czy #trauma. Panowie żyje jest ciężkie, ale jest już tyle lekarstw i technik psychologicznych, że każdego da się wyprowadzić na prostą. Jak nie macie kasy się bujać prywatnie, to polecam migrację do cywilizowanego kraju choćby na magazyn, bo na Zachodzie dostępność specjalistów i leków jest dużo lepsza. Nie poddawać się, tylko zacisnąć
Każdy wie jak wygląda liść...
A przyroda jest dziwna i cudem jest.