Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +17
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +272
#famemma
A udawala w maire normalną raz\ u niego na aferkach i jakims wywiadzie. Pewnie boxdel chcial wykreowac jej wizerunek poczciwej baby
@essos: Ziomek, ale to jest akurat całkowicie normalne. Mężczyźni chcą r----ć laski a laski chcą być ruchane więc ta ochota na fiuta w c---i nie jest wcale czymś dziwnym i rzadkim jeśli chodzi o kobiety. Problem jest taki, że w Polsce z #rozowepaski robi się jakieś niesamowicie święte a zboczonych tylko z mężczyzn. Różnica jest taka, że przeciętna laska nawet jak nie ma
@Cztero0404: nie no, to raczej wstawiła dla spermiarzy, nawet jeśli ma ochotę na s-x, to raczej nie taki "na hiszpana" bo większość kobiet z takiej czynności seksualnej nie odczuwa zbyt dużej przyjemności
@DEATHSTROKEBACK: I widzisz... Ja wiem, że to może zabrzmieć jakoś turbo zwyrolsko, ale tutaj kwestia jest taka iż kobiety traktują bardzo często takie coś jako wręcz formę zabawy oraz element okręcania sobie faceta dookoła palca, podobnie jak na przykład
To wina spermiarzy ze płacą za takie coś
@programista_wykopek: Szczerze, co prawda nie popieram tego i uważam to za e-prostytucję. Ale w sumie nie dziwie się tym dziewczynom wcale, że to robią. Spermiarze płacą im pieniądze często duże tak naprawdę wyłącznie za to, że istnieją które nierzadko nawet te wydają, ale ze swoim prawdziwym facetem. Chociaż moim zdaniem na przykład też
@alojzy_ulamek: Szczerze, ja raczej takie podpisy bez względu na płeć osoby je zamieszczającej traktuje nawet jako pewien rodzaj humoru.
@alojzy_ulamek: Nie będę ukrywał też lubię '''mmmm cycucie'' i nie ma w tym absolutnie nic złego.