Aktywne Wpisy

Lujdziarski +169
Mój kolega z szkoły, w piątek czy w czwartek wyszedł z więzienia. Miał 4k PLN, które przelewała mu matka jak siedział w zakładzie karnym.
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby
Matka, która z nim "kontaktu" nie chce mieć. Dzisiaj mamy środe, już jest bez kasy xD Debil zamiast zainwestować przynajmniej w pokój na miesiąc poszedł w melanż. Napisałem mu, że szkoda życia na takie akcje, a łeb "JA TAM LUBIE SIĘ ODCHAMIĆ" No k---a debil xD
Przecież gdyby

julia-kuterska +124
Uważam że jest to chore. Kobieta nagrywa filmy na temat jakie jedzenie robi staremu do pracy na 12h. No i to nie jest chore. Chore jest to że w komentarzach pełno wypowiedzi typu "on cię wykorzystuje" "a co mąż kaleką że se jedzenia nie umie zrobić?" "Wyszłaś za p---e co nie ma rąk to musisz mu obiadki robić jak dla dziecka". To straszne że jak jedna osoba dba o drugą w związku

W końcu kupiłem stacje dokujacą. Bardzo polecam :).
źródło: temp_file8477577219002573094
Pobierz@RZM_4: od laptopa idzie jeden kabel, USB-C - podlaczasz tylko jego i masz podlaczona cala reszte, monitory, klawiatura, chomik komputerowy
@1koziolek: Dlaczego masz 2 duze monitory tak bardzo na prawo przesuniete? Nie lepiej siedziec centralnie przed srodkowym?
A stacje dokujące to coś genialnego, chociaż ta ostatnia od Lenovo co mam to ma zasilacz dwa razy większy od samej stacji -.-' taki prawdziwy cegłoprąd.
Pytam, bo kiedys w domu siedzialem w ukladzie 2 x 25 cali, to wszystko podlaczone do laptopa ale laptop z zamknieta pokrywa. Potem jeden ulegl uwarii, dostalem prace w miejscu gdzie nie daja do domu sluzbowego monitora, i skonczylo sie tak ze na Home Office mam 25 cali + laptop 14, a Home
Monitory 24 cale, 1920x1200