Wpis z mikrobloga

• 1
te gierki Lotto to jeszcze większa maszynka do wyciągania pieniędzy. Juz ci „nielegalni” bukmacherzy dawali coś wygrać, a tu można wygrać najwyżej puchar frajera XD

@szybciutki: jak są promocje że Gierka kosztuje właśnie 20-30% mniej to jest jako tako, ale bez promocji rzeczywiście trzeba napisać delikatnie że "nie jest dobrze" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nutaharion: w tych duszkach to autentycznie jest chyba jakieś oszustwo albo bug. Przeorałem około 50 zł w ładnych kilkanaście gierek (wygrywałem jakieś drobiazgi parę razy więc z bonusami za 3 zł w miarę "pływałem" z kasą) a jeszcze wcześniej zanim zacząłem to przejechałem wielokrotnie się demem aż do porzygu - NIGDY nie dostałem trzech trumien, natomiast ten drugi bonus wlatywał regularnie. Chciałem choćby zobaczyć jak to wygląda, klikałem znowu demo
  • Odpowiedz
  • 0
Chciałem choćby zobaczyć jak to wygląda, klikałem znowu demo wieeeeeele razy - nie doczekałem się.

@dwaemu: pokazuje się animacja w której kręcą się trumny, wybierasz jedną z nich i wyskakują z niej duszki które trzeba łapać by zapełnić taki wskaźnik wygranej. Może uda mi się złapać to spróbuję zrobić zrzut ekranu żeby zaspokoić Twoją ciekawość ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Dzięki! A no tak, widzę że poważną kasę to można tutaj najłatwiej złapać więc przestaje mnie to dziwić że nawet nie powąchałem tego etapu :D
  • Odpowiedz
@Nutaharion: według mnie zbyt małe szanse żeby w ogóle warto grać XD chyba jedynie dla funu. Na lotto.pl zawsze gram jak zostaje główna nagroda i około 30/40 tysięcy losów. Dosyć często takie sytuację się zdarzają, współczynnik zwrotu jest wtedy bardzo duży :)
  • Odpowiedz
  • 0
Na lotto.pl zawsze gram jak zostaje główna nagroda i około 30/40 tysięcy losów

@Ka4az: też czekam na takie sytuacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze zapowiadają się "Górki" za 5 zł - pozostało 100 653 losów.
  • Odpowiedz