Aktywne Wpisy
pieknylowca +575
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
K_R_S +63
wychodzi na to że nawet uwzględniając kopalnie litu i inne koszty wytwarzania, to i tak auta spalinowe emituja dużo więcej CO2.
Wrzucam bo sam nie wiedziałem. Nie znam odpowiedzi na pytanie 'i co z tego'
#motoryzacja
Wrzucam bo sam nie wiedziałem. Nie znam odpowiedzi na pytanie 'i co z tego'
#motoryzacja
Ciekawe czego miałbym się niby nauczyć, bo aby tego dokonać to trzeba umieć rozmawiać z ludźmi i tworzyć relacje koleżeńskie. Chodzę tam już z 6 lat i na kilkaset pracowników może z 15 osób wie jak mam na imię. O czym niby można ze mną gadać jak tam pracują dorośli ludzie co mają samochody, rodziny i domy a ja dostaje ataku lęku gdy muszę wejść do sklepu i nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę. Nie zniósłbym też psychicznie tego ciężaru że jestem za coś odpowiedzialny. Trzeba odbierać telefony, naprawiać maszyne, kontrolować jak wychodzi finalny produkt, masz kierowników na głowie i wiele innych, a ja sie nawet w wieku 24 lat boje zrobić prawo jazdy nie wspominając o jeździe na wózkach.
Co ja mam niby zrobić? Ja sie #!$%@? nie nadaje do tego życia i do końca swoich #!$%@? dni będę stał przy taśmie za najniższą bo przez lęki społeczne nie jestem w stanie nic zrobić. Znajomości i kwalifikacje to najważniejsze czynniki a rynku pracy które u mnie zawsze będą na zerowym poziomie.
#pracbaza #praca #depresja #fobiaspoleczna #samotnosc #samobojstwo #psychologia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu