Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
xiv7 +267
Duda z uśmiechem mówi że posiedzenie sejmu wyznacza na 13 listopada czyli posłowie biorą przez miesiąc pensje za nic, jakby było na co czekać, i w ogóle mu to nie przeszkadza że Polacy na to płacą, jakieś wakacje są czy coś? Wstyd.
#bekazpisu #bekazprawakow
#bekazpisu #bekazprawakow
Po randce kobita napisała mi "że odrzuciła ją moja pewność siebie", w sensie że za wysoka XD Najpierw było takie "co kur*a wtf" a potem zacząłem się śmiać. Ja nie wiem co z tymi różowymi jest nie tak, chłop ma dobrą pracę, dwa samochody, zadbany w tu takie cyrki xddd
Każda różowa jest inna
@kwiatkowski: Pewnie się umył i wylał na siebie ćwierć Kourosa.
Inne wpisy o problemach ze zdrowiem, depresji w młodości, niepewności odnośnie swojego wyglądu (prosisz różowe o ocenę na PW). Dalej nie chciało mi się scrollować, bo już po jednej stronie twojej aktywności rysuje się obraz zakompleksionego człowieka, który podbudowuje swoje ego nieco wyższymi od przeciętnych zarobkami i
mordo bo nie używam prawie wgl sprzętu elektronicznego. mam dużo pasji od biegania, przez piłkę nożną, spawanie, składanie silników i zbieranie antyków
nie wiem gdzie chce mieszkać, mam zawód międzynarodowy, zrobię uprawnienia i pewnie zawijam z kraju