Wpis z mikrobloga

@mlodyapollo co do bizuterii to ok. Biore pod uwage ten punkt. Co do reszty to spirala s----------a I prostactwo w pewnych grupach - rowniez nie bralem tego pod uwage ale faktycznie wystarczy wlaczyc zony hollywoodu czy krolowie zycia.
  • Odpowiedz
@AndyMendy tak jak najbardziej zgodze sie. Takie Patek Philippe, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Rolex, Sinn czy Omega nawet I to rowniez jedne modele bardziej niz inne. Ogolnie jako inwestycja ciekawa sprawa.
  • Odpowiedz
Mnie zastanawia w ogóle po co te teksty w stylu

@BigSW: otóż nie zgadzam. Równie dobrze można napisać "po co w ogóle wstawiać takie wpisy? Jak się nie pochwali to zegarek nie zaliczony?"
OP wstawia wpis i w komentarzach dziwimy się zegarkami powyżej 2k.
Co innego, gdyby ktoś wyzywał OPa od debili lub ofiar
  • Odpowiedz
  • 2
@NieBendePrasowac jakie ma przełożenie cena na odbiór użytkowania?? Nie wielkie o ile w ogóle. Tak naprawdę, to musisz się o to zapytać wykopków, którzy od kilku godzin przeżywają tą kwestię. Ja tylko odpowiedziałem na zadane mi pytanie i tyle. Przecież nie będę robił z tego tajemnicy, wystarczy wejść na stronę butiku i samemu sprawdzić. Kupując ten zegarek nie sugerowałem się ceną, tylko manufakturą i jej historią oraz znaczeniem dla branży, jakością
  • Odpowiedz
@dewey chwalenie się publicznie w internecie wydaniem kupy siana na jakieś niepotrzebne g---o w celu połechtania sobie ego nazywasz "rozmową"? I Twój jedyny argument przeciwko mnie to mój nick jaki sobie kiedyś wybrałem? XD

wpłać taką samą kwotę na fundację dla mniej fortunnym od siebie, wtedy może nazwałbym Cię "dorosłym"
  • Odpowiedz
  • 0
@chiefeng cudny jest, też długo rozmawialiśmy ze Śliwińskim na jego temat, tylko ostrzegł mnie, że w tej Omedze mesh jest dużo cieńszy niż w Brajtku. Zazdro.
@kubus765 tylko nie wchodź na polskie forum zegarkowe, tam to się dopiero codziennie "chwalą" swoimi nabytkami...I nie mów mi na co mam wydawać swoje pieniądze Panie wspaniałomyślny dobroczyńco
  • Odpowiedz
  • 1
@archive: nie, bo nie chodzę z lupą :) Zresztą to chyba jakiś dizajnerski zabieg, bo na wszystkich zdjęciach jest identyczne przesunięcie.
  • Odpowiedz