Wpis z mikrobloga

• 3
@thorgoth: dokładnie tak - to tylko taka wrzutka dla osób, które marzyły o własnym M za pół darmo. Sam szykowałem już wnioski kredytowe ale aż tak bardzo to mi się tego mieszkania nie chcę xd
  • Odpowiedz
@grek_zorba: Ceny w Poznaniu co ciekawe chyba najmniej i tak wzrosły w ostatnich latach jeśli chodzi o mieszkaniówkę. Pamiętam 10 - 15 lat temu było to miasto uważane za bardziej perspektywiczne niż Wrocław, niestety nie wykorzystało swojej szansy wynikającej z położenia i stosunkowo dobrej infrastruktury.
  • Odpowiedz
  • 29
@Dusk_Forest77: problemem Poznania jest to że jest brzydki xd reszta jest bardzo dobra - tańsze nieruchomości, roboty sporo i w podobnych $$ jak w innych największych miastach, dobre gastro, nienajdalej i w góry i nad morze.
  • Odpowiedz
przedsprzedaż, inwestycja nie miała jeszcze strony jak wysyłał

@grek_zorba: aa jak jesteś pierwszy to też do testowania za ile się sprzeda, dopiero jak mieszkania posiedzą to się cokolwiek ureguluje

Na początku też rezerwują ludzie którzy wybierają mieszkanie to ma być i koniec i płacą bez marudzenia, to pare takich lokali zejdzie a później może będzie co podyskutować

Zresztą teraz jest najgorszy moment na kupno nieruchomości ever w dziejach 3rp chyba
  • Odpowiedz
@grek_zorba: Nie jest wcale taki brzydki, są znacznie brzydsze miasta wojewódzkie, imo poznańska starówka trzecia w Polsce za Krakowem i Wrocławiem. W ostatnich latach mało ściągnięto nowych inwestycji na miarę np. tych wrocławskich i już nie jest to tak modne miasto akademickie jak kiedyś, chyba zabrakło trochę promocji miasta w Polsce i na Świecie
  • Odpowiedz
urabiają cie, te wszystkie cena priv to socjotechniki i próba wyciśnięcia cyntrynki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdy nie kupie nic u deva który jasno na stronie nie podaje ceny za mieszkanie

@dzem_z_rzodkiewki: w ramach nowych przepisów będzie to obowiązkowe
  • Odpowiedz