Aktywne Wpisy
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu

Kumpel19 +5

Walczymy
Ja gram pod kreski/formacje/fibo i idzie mi dobrze.
Nie gram dla randomów na wykopie bym musiała się chwalić wynikami.
A Atari to zwykły przygłup, mam go w ignorowanych bo tylko śmieci na tagu.
Powtórzę - Atari to przygłup, kilkukrotnie dał tu przykład, że nie ma wiedzy w temacie krypto a to go dyskwalifikuje jako trolla.
Tobie nie życzę powodzenia bo nie ma szans się to życzenie spełnić z takim podejściem.
Dobrze, już się nie kłócę. Skoro nie chcesz udowodnić swoich wyników to ta rozmowa nie ma sensu.
Nie darmo mówi się, że inwestor długoterminowy to krótkoterminowy, któremu nie wyszło :)
A co do Twojej analizy technicznej i zarabianiu - bez dowodów to wciąż czcze gadanie więc dalsza kłótnia to głupota. Czekam aż tu wrócisz i napiszesz, że jesteś hodlerem.
Natomiast wraz z wiekiem zapotrzebowanie na nadmierne ryzyko (np. duży lewar) u mnie maleje. IMO, mądre zarządzanie TP i SL to główne składniki sukcesu na rynkach.
„Mądre zarządzanie TP i SL” - napisz jeszcze czy woda jest mokra. Genialny poradnik grania na lewarze. Tyle wystarczy, żeby się wzbogacić.
Mówienie, że AT nie działa świadczy o ignorancji - po prostu jej nie rozumiesz albo/i nie opanowałeś choćby podstaw.