Aktywne Wpisy
ataeB +7
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +100
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
No na początku roku była podwyżka, dostaliśmy 300 złotych brutto, czyli w przypadku większości pracowników produkcyjnych jakieś 7% xDD
Ah ta zła inflacja niszcząca przedsiębiorców. A to wszystko przez was Areczki, bo nie chcecie żreć gruzu tylko jakieś podwyżki wam się marzą.
To już dawno przestało być śmieszne.
#januszebiznesu #pracbaza #pieniadze #antykapitalizm
Ale uwaga! Nikt Areczkowi nie zabrania zostać Januszem i zatrudniać innych Areczków za sowite wynagrodzenie.
Przecież pan Janusz nigdy nie skorzystałby z okazji żeby pod pretekstem inflacji i rosnących kosztów zwiększyć swój zysk, co nie?
przecież każdy butik konsultingowy od pricingu jak i big3 pchał klientom rekomendacje podwyżek bo wszyscy podnoszą i w trakcie inflacji nikogo to nie rusza
imf miał working paper że przyczyna inflacji w strefie euro to głównie (45%) zwiększony zysk przedsiębiorstw, prześladowania przedsiębiorców nie ustają
@okno2137: okolice rynkowej podwyżki dla pracownika produkcji w 2023.
Teraz widzę jak ogromną część zysku zabiera państwo oraz koszty stałe
@teraz_z_kontem: po prostu otwórz firmę bro XD