Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Miałem w akademiku takiego typa w pokoju obok. Tylko że Polak, na dodatek w Metina n---------ł cały czas. Normalnie jak dwa bratanki. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Nie zaproponowała mi za tę "usługę pośrednictwa" żadnej gratyfikacji to się wykręciłem pracą itd itp

@mirko_anonim: a teraz popatrz że mogłeś sobie sam znaleźć współlokatora który by ci pasował i jakie to by było opłacalne mimo że za darmo ;-)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

24/7 gada przez telefon … i nawija po angielsku, od godizny 10 do nawet 3 w nocy.

Jako, że Pracuje często zdalnie …

Niby pracuje, ale chodzi do pracy ze 2, może czasem 3x w tygodniu. i to tak po 6-8h
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): >@mirko_anonim: a teraz popatrz że mogłeś sobie sam znaleźć współlokatora który by ci pasował i jakie to by było opłacalne mimo że za darmo ;-)

@darek-jg: ogólnie czasu miałem nie za wiele, bo sobie szukałem czegoś nowego bo drugi lokator też uciazliwy. Straszny przychlast i znacznie starszy. finalnie przedobrzyłem, przyżydizłem 100 zł na miecha, ot blokada psychiczna, ze wiecej nie wydam.... a potem zaczely sie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @wladdan: To ja PRacuje zdalnie i stąd widze, czy wychodzi i o której wychodzi. Stąd domniemuje, że ściemnia ze szkoła i pracą, zostaje kwestia za co się utrzymuje...
Zrobiłem edit którego nie wklejono, Siedzi i Gada po Ukraińsku do kompa. Wątpie by ogarniał angielski. Jak by ogarniał to by grał na anglosaskich kanałach.
No własnie ciapy w których siedzi w chałupie, dyma w nich do sklepu....
A buciory
  • Odpowiedz