Aktywne Wpisy
Czy jest jakiś sposób na durną starą babę z bloku która karmi gołębie przed blokiem? CHLEBEM. Codziennie o 8.10 rano. Na wiacie śmietnikowej są znaki, że nie można, bo kurna szczury się robią, gadałam z tą babą 3 razy, pierwszy miło, że proszę nie karmić gołębi no bo szczury itp... Drugi i trzeci już się w-------m, baba stwierdziła że ma to gdzieś " to prosze se dzwonić do współdzielni". Problem w tym,
picasssss1 +155
Motor polskiego PKB, czyli konsument właśnie się w-----ł na ryj, spadki konsumpcji są wyraźne nawet na żywności.
#ekonomia #gospodarka #polska
#ekonomia #gospodarka #polska
Czasem można w tej cenie dostać również jak nowego, solidnego poleasingowego np ThinkPad X1 Carbon. Takie laptopy nowe kosztują ponad 10kzł. Ale ważne aby nie miał starszego niż 8 generacja procesora Intel.
Zwracałbym uwagę na kilka aspektów:
- Matryca 100proc SRGB, jasność
Błyszczący ekran też jest ok bo oferuje lepszą
Tu masz więcej do wyboru do 3200zł
https://www.x-kom.pl/g-2/c/159-laptopy-notebooki-ultrabooki.html?f%5Bprice%5D%5Bto%5D=3200&f4389-przeznaczenie-produktu=293258-dla-nauczyciela
Popatrz na
Wydaje mi się, że "macałem" tego Della w markecie, ale nie jestem pewien na 100proc czy to był ten i miał właśnie aluminiową obudowę, wąskie ramki matrycy dlatego zwrócił uwagę. Finalnie kupiłem Ideapada 5 Pro(Ważne "Pro"). W zeszłym roku były fajne promocje na tego Ideapada i można było go wyrwać za bliżej 3kzł. Jakbyś miał możliwość to również jest polecany, albo Huawei Matebook d16 choć teraz są droższe.
Ideapad
@cotozazycie: Fajnie ten laptop wygląda, ale gwarancja 2 lata, a według naszego kochanego rządu musi być min. 36 miesięcy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Szkoda też że pamięć wlutowana.
jest jeszcze dosyć podobny thinkbook