Aktywne Wpisy

PurpleHaze +2
#wroclaw
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o
Trochę prywaty.
Rodzina chce się pozbyć, sprzedać ogródek działkowy na ROD osobowice.
Próbowałem dodać ogłoszenie na olx, płatne 300zl O_o

Clefairy +25
Ale pieprzycie z tą obroną Magdy. Jej wypowiedzi były skrajne i butne, prawdopodobne spowodowane nieudanym dziecinstwiem lub ogólnie problemami psychicznymi. Mimo wszystko natura jest taka, że kobiety są przystosowane do macierzyństwa i takie wypowiedzi jak "nie chce aby dziecko do mnie podchodziło po powrocie z pracy i mówiło do mnie -mamo- " raczej nie są normalne i znaczą o pewnych zaburzeniach.
Nie udawajmy, że to jest normalne.
#hotelparadise
Nie udawajmy, że to jest normalne.
#hotelparadise

Dzisiejsza młodzież to zwykłe lepiszcze. Wiecznie niezadowoleni, roszczeniowi i leniwi. Przyszedł do nas taki jeden, 19 lat. No narzędzia mu nie dasz bo zepsuje albo się pokaleczy. Weź klucz i idź tam śrubę odkręć. Za chwilę przychodzi z zerwaną śrubą. A bo ja nie wiedział, że jak od spodu się odkręca o trzeba w drugą stronę kręcić xD (-‸ლ) No Chryste panie, kyrie elejson. Teraz siedzę pół dnia i rozwiercam. Na razie chodzi, sprząta, nie wiem co z nim zrobić. Polska młodzież umie tylko te swoje 500+ brać, ale żeby coś pomyśleć, zaangażować, zastanowić się samemu to już ciężko, change my mind. Ech...
#pracbaza #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@thority: to ten jedyny moment kiedy starszy kolchoznik ma cokolwiek od zycia, a o co chodzi? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)