@SaintWykopek ja w domu takiego 2cm mięśniaka biorę na pół iam 2 burgerki niż wieże której się nie da jest bo wszystko wypada albo trzeba kroić nożem wtf
@SaintWykopek: wtedy by trzeba było dać więcej najdroższego składnika, czyli wołowiny. Taniej jest wybudować wieżę, dokładając pomidorów czy czegoś tam jeszcze
@SaintWykopek: Why not both? Jedliśmy w piątkę takiego giganta w Berlinie i ledwo go skończyliśmy. Nie polecam, obrzydliwy. Najtańsze mięso i najtańsza buła, tyle że duża.
@SaintWykopek Niedawno trafiłem na takiego na Żoliborzu. Wizualnie byłem zaskoczony. Estetyka spożywania posiłku mocno na plus. Zaryzykuję stwierdzenie, że jak raz zatopisz zęby w takim wynalazku, to nigdy nie wrócisz do standardowego piętrowego burgera.
Niedawno trafiłem na takiego na Żoliborzu. Wizualnie byłem zaskoczony. Estetyka spożywania posiłku mocno na plus. Zaryzykuję stwierdzenie, że jak raz zatopisz zęby w takim wynalazku, to nigdy nie wrócisz do standardowego piętrowego burgera.
Jedliśmy w piątkę takiego giganta w Berlinie i ledwo go skończyliśmy. Nie polecam, obrzydliwy. Najtańsze mięso i najtańsza buła, tyle że duża.
Niedawno trafiłem na takiego na Żoliborzu. Wizualnie byłem zaskoczony. Estetyka spożywania posiłku mocno na plus. Zaryzykuję stwierdzenie, że jak raz zatopisz zęby w takim wynalazku, to nigdy nie wrócisz do standardowego piętrowego burgera.
@HT-Ron No, ale co było dalej ?. Dokończ "!"
Komentarz usunięty przez autora
Trzy kotlety wołowe zachodzące na siebie, do tego papryczki chilli.
@olrenspermaf1team: a robią na dowóz do Gdyni?