Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Jak podjąć decyzję o przyszłości zawodowej? Ⓘ
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe
Cześć,
Piszę do osób z doświadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stoję przed trudnym wyborem: iść do pracy, na studia, czy zrobić coś innego. Po szkole mogę liczyć tylko na minimalne wynagrodzenie, choć w jednym korpo przyjmują osoby takie jak ja. Praca to głównie nocne zmiany, zarobki około 5500 zł na rękę – bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam całe

Siemanko nocna. Kto też chory? Mózg mi zaraz wypłynieeeee

źródło: temp_file2132623547663543626
PobierzJedliśmy w piątkę takiego giganta w Berlinie i ledwo go skończyliśmy. Nie polecam, obrzydliwy. Najtańsze mięso i najtańsza buła, tyle że duża.
źródło: maxresdefault
PobierzNiedawno trafiłem na takiego na Żoliborzu. Wizualnie byłem zaskoczony. Estetyka spożywania posiłku mocno na plus. Zaryzykuję stwierdzenie, że jak raz zatopisz zęby w takim wynalazku, to nigdy nie wrócisz do standardowego piętrowego burgera.
@HT-Ron No, ale co było dalej ?. Dokończ "!"
źródło: temp_file279399409263604725
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Trzy kotlety wołowe zachodzące na siebie, do tego papryczki chilli.
źródło: Screenshot_2023-10-23-08-45-14-22_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76
Pobierz@olrenspermaf1team: a robią na dowóz do Gdyni?